Γιώργος Λιάγκας: Η τρυφερή φωτογραφία με τα παιδιά του

Απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: Η τρυφερή φωτογραφία με τα παιδιά του

Ύστερα από τον χειμώνα ο οποίος μας στέρησε αρκετά, το καλοκαίρι οι περισσότεροι από εμάς προσπαθούμε να αναπληρώσουμε τον χαμένο μας χρόνο σε κάποιες διακοπές, οι οποίες είναι ιδιαίτερα αναγκαίες. Μάλιστα και το ζευγάρι Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας βρίσκονται στην Τήνο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Έτσι, ο Γιώργος Λιάγκας αλλά και οι γιοι του απολαμβάνουν τις διακοπές τους πριν επιστρέψουν στην Αθήνα. Και οι τρεις είναι μαζί ενώ τα παιχνίδια αλλά και οι βουτιές στην θάλασσα δεν έχουν σταματημό.

Φαίνεται πως το νερό είναι η αγάπη τους καθώς και τα δυο παιδιά του Γιώργου Λιάγκα είναι χειμερινοί κολυμβητές.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα Insta story στον προσωπικό του λογαριασμό με τους γιους του. Και οι δυο του γιοι φαίνεται πως παίζουν μέσα στα καταγάλανα νερά, όσο εκείνος απαθανατίζει τις στιγμές αυτές με το κινητό του τηλέφωνο.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Τα παιδιά παίζει...μόνοι...στις Κυκλάδες".

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία:

Insta story Γιώργου Λιάγκα

Που θα δούμε του χρόνου τον Γιώργο Λιάγκα;

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν συνδυαστεί με το Πρωινό του ΑΝΤ1. Ωστόσο, η πτώση που είδαν στα νούμερα τηλεθέασης, ειδικά το τελευταίο διάστημα προκάλεσαν ερωτηματικά για το αν θα τους δούμε και του χρόνου στο κανάλι. Μάλιστα, τα ερωτηματικά αυτά είχε... φουντώσει ο παρουσιαστής με μια σπόντα που είχε πετάξει στον αέρα της εκπομπής.

Σύμφωνα λοιπόν, με το ρεπορτάζ της Real life, το πρώην ζευγάρι θα μείνει σταθερά στη θέση του και την προσεχή σεζόν καθώς φέρονται να έχουν πάρει το «πράσινο φως» να επιστρέψουν από Σεπτέμβρη με σημαντικές αλλαγές σε πρόσωπα και στήσιμο.

Το Πρωινό διατηρεί τα εμπορικά του έσοδα σε υψηλά επίπεδα, γεγονός που ικανοποιεί ένα από τα βασικά ζητούμενα των στελεχών του καναλιού.

Φαίη Σκορδά Γιώργος Λιάγκας Πρωινό ΑΝΤ1

Οι δηλώσεις της Φαίης Σκορδά

Η κάμερα του Καλύτερα Δε Γίνεται βρέθηκε στα παρασκήνια του Πρωινού και συνάντησε φυσικά την Φαίη Σκορδά.

Η όμορφη παρουσιάστρια που γιόρταζε την γιορτή της μητέρας, αφού πρώτα μίλησε για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη πρωινή ζώνη, αποκάλυψε πως αντέδρασαν οι γιοι της, Γιάννης και Δημήτρης, μόλις τους είπε πως θα ξανά συνεργαστεί τηλεοπτικά με τον πατέρα τους και πρώην σύζυγο της, Γιώργο Λιάγκα.

«Αγαπώ πάρα πολύ το Πρωινό, είναι πια η καθημερινότητά μου. Συνειδητή επιλογή, δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Η επιστροφή του Γιώργου είναι κάτι οικείο.

Ο μεγάλος, ο Γιάννης, χάρηκε πάρα πολύ όταν έμαθε ότι ο μπαμπάς του θα βρισκόταν και πάλι στο Πρωινό, ενώ ο μικρός είπε: “Α, ωραία! Μεγάλη βλακεία κάνετε, γιατί θα μαλώσετε στην εκπομπή και μετά θα διώξουν τη μαμά από τη δουλειά, θα διώξουν και τον μπαμπά και θα μείνουμε χωρίς λεφτά».