Εντυπωσιάζει το καλλίγραμμο κορμί της Κατερίνας Γερονικολού - Φωτογραφία χωρίς ρετούς με μαγιό

Έτσι είναι το σώμα της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Εντυπωσιάζει το καλλίγραμμο κορμί της Κατερίνας Γερονικολού - Φωτογραφία χωρίς ρετούς με μαγιό

Η αγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού φαίνεται πως απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη και μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν δημοσιεύσει στα social media προσωπικές στιγμές από εξορμήσεις τους.

Η ίδια έχει κάνει ένα «pause» από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις προκειμένου να απολαύσει τις βουτιές της στα καταπράσινα νερά στα Σύβοτα.

Η Κατερινά Γερονικολού αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποδεικνύοντας πως το κορμί της είναι φωτιά, από την πισίνα που έκανε μπάνιο.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Κατερίνας Γερονικολού με μαγιό

Η σιλουέτα της τα λέει όλα σε συνδυασμό με το μαγιό που αποφάσισε να φορέσει. Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram:

Η απάντηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη στο ενδεχόμενο γάμου με την Κατερίνα Γερονικολού

Η κάμερα της επομπής Happy Day και η Ελένη Μουστάκη βρέθηκε στα τελευταία γυρίσματα της σειράς «Έλα στη Θέση μου» και μίλησαν με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς μίλησαν για το μεγάλο φινάλε, με τον αγαπημένο ηθοποιός μέσα σε όλα να απαντά και στο ενδεχόμενο γάμου με την Κατερίνα Γερονικολού.

Το ζευγάρι είναι αρκετά χρόνια μαζί και φαίνεται πιο ερωτευμένο από ποτέ, ωστόσο δεν έχει επισημοποιήσει ακόμα την σχέση του.

«Προς το παρόν δεν έρχεται γάμος. Αυτά γίνονται μέσα από την πάροδο του χρόνου, με την τριβή. Προκύπτουν.

Δεν είμαι από τα άτομα που θα το σχεδιάσουν και θα σου πουν σε δύο χρόνια θα συμβεί αυτό».

«Μετά τη Βάσω Λασκαράκη μου πήρε ένα χρόνο να κάνω σχέση»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στην εκπομπή Dot με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την περίοδο μετά το διαζύγιο του με την Βάσω Λασκαράκη.

Ακόμη, ηθοποιός αναφέρθηκε στη γνωριμία του με την Κατερίνα Γερονικολού και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού ενώ πρόσφατα αποκάλυψε πως το Έλα στη Θέση μου δεν θα συνεχιστεί.

«Δεν είχα στο μυαλό μου ότι από δω και πέρα δεν κάνω σχέση. Μου πήρε περίπου ένα χρόνο. Είμαι από τα άτομα που δεν ήθελα να αναλώνομαι δεξιά και αριστερά

Όταν πρωτοέγινα γνωστός είχα σχέση 5 χρόνια, μετά 4 χρόνια. Δεν είχα πολλά περιθώρια αλλά πάντα πίστευα ότι στα αισθηματικά πρέπει να έχεις ηρεμία για να υπάρξει ισορροπία.

Δεν ήμουν ποτέ υπέρ του γάμου. Ο γάμος έγινε επειδή υπήρχε το παιδί. Η συγκατοίκηση είναι γάμος. Άπαξ και βάλεις την οδοντόβουρτσα στο κυπελάκι, είναι γάμος. Η βέρα της συγκατοίκησης είναι η οδοντόβουρτσα».

Ενώ πρόσθεσε: «Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου ένα παιδί».