Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Τα τρυφερά στιγμιότυπα από την εκδρομή τους στη θάλασσα

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Τα τρυφερά στιγμιότυπα από την εκδρομή τους στη θάλασσα

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ δείχνουν να είναι η Κατερίνα Γερονικολού με τον αγαπημένο της σύντροφο, Γιάννη Τσιμιτσέλη. Το ζευγάρι έκανε πρόσφατα μία εξόρμηση στη θάλασσα και η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα υπέροχο στιγμιότυπο.

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει μία πολύ όμορφη περίοδο στη σχέση του ενώ χαρακτηριστικό είναι το πόσο πολύ στηρίζει ο ένας τον άλλο. Κάτι τέτοιο φάνηκε και πριν από λίγο καιρό, όταν η Κατερίνα Γερονικολού αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την συμπεριφορά που είχε απέναντί της ο Γιώργος Κιμούλης, με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να την υποστηρίζει δημόσια.

Η νέα ανάρτηση της Κατερίνας Γερονικολού με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Αποκάλυψε την σχέση που έχει με την μητέρα του Γιάννη Τσιμιτσέλη η Κατερίνα Γερονικολού

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον αγαπημένο της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η δημοφιλής ηθοποιός, αφού μίλησε για την καταγγελία της στον γνωστό ηθοποιό, περιέγραψε την σχέση που έχει με την μητέρα του Γιάννη ενώ περιέγραψε πως προσπαθεί να τη μυήσει στην τέχνη της μαγειρικής.

«Μείναμε μαζί με τη μαμά του Γιάννη για 10 μέρες. Ενώ η μητέρα του, με λατρεύει με αγαπάει, με εκτιμάει όταν ο Γιάννης έτυχε να μαγειρέψει ένιωθε ένα σφίξιμο, δεν της άρεσε και μου είπε: “θα σε μάθω εγώ να μαγειρεύεις” και της απάντησα “είμαι καλά εντάξει”… Εμένα δεν ιδρώνει το αυτί μου. Κάνω τόσα άλλα πράγματα…

Έχω κάνει φαγητό και ο Γιάννης, μου είπε ότι δεν του αρέσει, μια φορά, δεύτερη φορά. Ο Γιάννης είναι πολύ ειλικρινής και αυθεντικός άνθρωπος. Έκανα κριθαρότο με ταχίνι και δεν του άρεσε. Ότι κι αν φτιάχνω δεν ικανοποιείται. Γενικά δεν του αρέσουν τα φαγητά που κάνω…».