Δείτε πως είναι σήμερα η Βάσια Λόη

H σπάνια εμφάνιση της παρουσιάστριας που αγαπήσαμε μέσα από το ALTER

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δείτε πως είναι σήμερα η Βάσια Λόη

Η Βάσια Λόη ήταν από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης που μεσουρανούσαν την προηγούμενη δεκαετία στην μεσημεριανή ζώνη, εκεί που πλέον όλοι και όλες σφάζονται για τα νούμερα τηλεθέασης. Ήταν αυτό που λέμε ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του ALTER, όπου σημείωνε υψηλά ποσοστά με την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια μετά το κλείσιμο του σταθμού, σε ηλικία μόλις 31 ετών, εξαφανίστηκε από την τηλεόραση το 2010, αφού αποφάσισε να αφοσιωθεί στον γάμο της και στον σύζυγό της, εφοπλιστή Νικόλα Μαδιά και φυσικά στα παιδιά τους.

Τι κάνει σήμερα η Βάσια Λόη

Πλέον στα 42 της χρόνια, η Βάσια Λόη έχει αποφασίσει να κρατάει χαμηλό προφίλ από τα media και να μην απασχολεί με την προσωπική της ζωή, ενώ πραγματοποιεί σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Πρόσφατα ωστόσο και συγκεκριμένα χθες 20/7, βρέθηκε στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, στη συναυλία που έδωσαν η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς και έδωσε το παρόν και ο γιος τους που είναι αγνώριστος.

Δείτε πως είναι σήμερα στα 48 της η Βάσια Λόη

Λίγα λόγια για την ζωή της Βάσιας Λόη

Η Βάσια Λόη ξεχώρισε και ως μοντέλο στο διαγωνισμό Playmate το 2003 έχοντας πει: “Έτυχε να πάρω μέρος σε μερικές επιδείξεις. Δεν ήμουν εγώ, όμως αυτό. Για κάποιο λόγο, βέβαια, με βοήθησε. Είχα δει τον κ. Μαλέλη στα σκαλιά και του είπα ότι είμαι δημοσιογράφος και θέλω να του στείλω ένα βιογραφικό”. Κάπως έτσι έγινε και ξεκίνησε στο Star δίπλα στη Χριστίνα Λαμπίρη ως δημοσιογράφος ενώ αργότερα πήγε στον Alter.

Η Βάσια Λόη που μας κράταγε συντροφιά κάθε μεσημέρι και αργότερα κάθε Σαββατοκύριακο από τη συχνότητα του Alter έχει ένα παρελθόν για το οποίο δε θέλει να μιλά και έχει αποσιωπήσει με τον τρόπο της.

Για πολλά χρόνια διατηρούσε σχέση με το γνωστό Τρικαλινό επιχειρηματία και γυμναστή, Δημήτρη Λιούλιο. Ήταν ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της περιοχής και ο παθιασμένος τους έρωτας γινόταν αντικείμενο συζήτησης σε όλη την πόλη. Ο έρωτάς τους οδήγησε στο γάμο και ακόμα και αν ο Δημήτρης Λιούλιος φαινόταν να έχει μια οικονομική επιφάνεια αφού οδηγούσε πάντα μία Harley Davidson, η Βάσια Λόη ήταν αυτή που τον έκανε από γυμναστή, επιχειρηματία, αφού είχε το μεγαλύτερο γυμναστήριο στα Τρίκαλα. Ο Λιούλιος είχε το οικόπεδο αλλά δυστυχώς τα χρήματα για να χτίσει μέσα σε αυτό δεν υπήρχαν. Έτσι, η παρουσιάστρια, διέθεσε ένα μεγάλο ποσό, μιας και η οικογένειά της έχει μια πολύ μεγάλη οικονομική επιφάνεια, ώστε να χτιστεί μία από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις της περιοχής.

Όταν η Βάσια τα μάζεψε και πήγε στην Αθήνα αλλά μετά το διαζύγιό της, ήθελε το μερίδιο από το γυμναστήριο που η ίδια έχτισε στον πρώην σύζυγό της ξεκίνησε η δικαστική διαμάχη. Τελικώς το πρώην ζευγάρι κατέληξε σε συμβιβασμό.

Πλέον η παρουσιάστρια είναι παντρεμένη από το 2010 με τον Νικόλα Μαδιά και ασχολείται με φιλανθρωπικούς συλλόγους.