Αρετουσάριστη παπαρατσική φωτογραφία της Βίκυς Καγιά από τις διακοπές της στην Μύκονο

Γιατί κορίτσια, όλες έχουμε έστω και λίγη κυτταρίτιδα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αρετουσάριστη παπαρατσική φωτογραφία της Βίκυς Καγιά από τις διακοπές της στην Μύκονο

Αγαπημένο νησί της Βίκυς Καγιά είναι η Μύκονος και κάθε καλοκαίρι ταξιδεύει στο νησί των ανέμων με την οικογένεια της για να κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Πολλές φωτογραφίες μάλιστα βγαίνουν στη δημοσιότητα από την θάλασσα όπου κάνουν βουτιές.

Πρόσφατα λοιπόν, το μοντέλο - παρουσιάστρια λίγο πριν επιστρέψει στην τηλεόραση με το Dancing with the Star, οικογενειακώς βρέθηκε στην Ψαρρού και τα παιχνίδια με την κόρη και το γιο της δεν είχαν τέλος.

Η αρετουσάριστη φωτογραφία της Βίκυς Καγιά

Στις φωτογραφίες που βγήκαν ωστόσο και είναι αρετουσάριστες, είδαμε πως είναι στα αλήθεια το κορμί της. Η Βίκυ Καγιά, όπως όλες οι γυναίκες έχει λίγη κυτταρίτιδα, αφού έχουν μέχρι και σπουδαία μοντέλα του εξωτερικού.

Παρόλα αυτά οι αναλογίες στο σώμα της είναι απίστευτες!

Αρετουσάριστη παπαρατσική φωτογραφία της Βίκυς Καγιά χωρίς ρετούς

Τι τρώει πρωί και βράδυ και έχει αυτή την κορμάρα

Απλή και όμορφη στα 43 της χρόνια η Βίκυ Καγιά φροντίζει να καταναλώνει συγκεκριμένα πράγματα πρωί και βράδυ έτσι ώστε να διατηρεί αυτό το κορμί!

Πέντε γεύματα την ημέρα, τρία κυρίως και δυο σνακ, ενώ μετά από χρόνια καριέρας στο modeling έχει τέλεια αυτοπειθαρχία και στο φαγητό! Εάν θέλεις την άψογη σιλουέτα της μπορείς να ακολουθήσεις το παρακάτω ενδεικτικό μενού.

Από την Μαρία Παπαθανασίου για το περιοδιικό You

Πρωινό

Φρυγανιές με τυρί τύπου cottage, ψιλοκομμένη ντομάτα και λαχανικά, ένα φλιτζάνι σκέτος καφές

Σνακ

Μπισκότα δημητριακών ολικής άλεσης και ένα φρούτο (μήλο, αχλάδι, ακτινίδιο κλπ)

Μεσημεριανό και βραδινό γεύμα

Σαλάτα ή ομελέτα με φρέσκα λαχανικά. Από τις αγαπημένες τις συνταγές είναι το ψητό κοτόπουλο στήθος με λαχανικά εποχής αλλά και ο σολομός ενώ πίνει 2 λίτρα νερό την ημέρα.