Τα καλύτερά μας χρόνια: Ποιον ηθοποιό πρόκειται να δούμε στην νέα τηλεοπτική σεζόν

Η σειρά της κρατική τηλεόρασης

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τα καλύτερά μας χρόνια: Ποιον ηθοποιό πρόκειται να δούμε στην νέα τηλεοπτική σεζόν

Η σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» στο κρατικό κανάλι της ΕΡΤ φαίνεται πως θα συνεχίσει κανονικά και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Αυτή την φορά όμως θα έχουμε νέες αφίξεις

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ontime ο ηθοποιός που θα εισβάλλει στην σειρά είναι ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Μπορεί να το έχουμε δει αρκετές φορές σε ρόλο κωμικού όμως αυτή τη φορά προβλέπεται να τον δούμε σε κάτι τελείως διαφορετικό από το αναμενόμενο.

Ο ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντίνου πρόκειται να κάνει έναν ρόλο ενός άστεγου ατόμου εβραϊκής καταγωγής, ο οποίος υποφέρει από μία μορφή άνοιας και κάποια στιγμή χάνονται τα ίχνη του και τον αναζητούν μέσω του Ερυθρού Σταυρού.

Γιώργος Κωνσταντίνου

Η αποκάλυψη του Γιώργου Kωνσταντίνου για τα παιδιά του και τις σχέσεις

«Είχα μια απέχθεια στο σκάλισμα της προσωπικής ζωής. Δεν ζητούσαν να μάθουν κάτι για καλό. Ήταν μια νοσηρή περιέργεια. Απέκλεισα την προσωπική μου ζωή από τη δημοσιότητα», δήλωσε και αναφορικά με τη σχέση του με την Έλενα Ναθαναήλ απάντησε:

«Ο έρωτας δεν έπαιξε μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Πέρασα ελαφρά από αυτή την ιστορία. Με τα παιδιά μου είμαι φιλαράκια. Με την κόρη μου έχουμε παίξει και μαζί. Η κόρη μου θέλει με τα δικά της όπλα να πολεμήσει. Προσπαθούμε να απελευθερωθούμε ο ένας από τον άλλο».

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Κωνσταντίνου

Γεννήθηκε στην πλατεία Βάθη, μια υποβαθμισμένη περιοχή γεμάτη οίκους ανοχής.

Γιώργος Κωνσταντίνου Ενώπιος Ενωπίω

Είναι γιος του τενόρου Μιχαήλ Κωνσταντίνου και της ηθοποιού Νίτσας Φιλοσόφου. Ακολουθούσε τη μητέρα του, Νίτσα, και τον πατέρα του, Μιχάλη, σπουδαίους καλλιτέχνες της οπερέτας προπολεμικά, σε μπουλούκια στην επαρχία. Ο ίδιος είχε παίξει σε πολλούς ερασιτεχνικούς θιάσους προτού αποφασίσει να γίνει επαγγελματίας ηθοποιός μετά από προτροπή της μητέρας του.

Έδωσε εξετάσεις για την Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ωστόσο απορρίφθηκε ως "εντελώς ατάλαντος". Τελικά τον κράτησε ο Κάρολος Κουν στο Θέατρο Τέχνης.
Καριέρα

Το 1974 έπαιξε, έγραψε και σκηνοθέτησε την τηλεοπτική σειρά Ανθρώπινες ιστορίες της ΥΕΝΕΔ. Το 1975 έπαιξε και έγραψε το Άσε τον κόσμο να γελάσει για το ίδιο κανάλι. Ενώ, θεωρείται από τους κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς.

Το 2017 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ιανός το αυτοβιογραφικό βιβλίο του με τίτλο Showtime