Φολέγανδρος: Η on air ενόχληση της Ελένης Τσολάκη

Όλα όσα ανέφερε η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φολέγανδρος: Η on air ενόχληση της Ελένης Τσολάκη

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση πως ο δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς η οποία ανασύρθηκε νεκρή από την θάλασσα είναι ο 30χρονος φίλος της.

Το πρωί της Τετάρτης 21/7 η Ελένη Τσολάκη φιλοξένησε στην εκπομπή της «Καλοκαίρι #not» τον συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορούμενου.

Μέσα σε όλα, όταν ο συνήγορος ρωτήθηκε αν ο δολοφόνος χτύπησε την 26χρονη πριν την ρίξει στην θάλασσα, εκείνος απάντησε: «Από τη στιγμή που ομολογεί και αναλαμβάνει την ευθύνη, για εμάς υπερασπιστικά δεν έχει κανένα νόημα αν την χτύπησε πριν ή μετά».

Η παρουσιάστρια δεν δίστασε και αμέσως πήρε θέση για να του απαντήσει άμεσα και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Για εμάς ανθρώπινα και σαν κοινωνία έχει κύριε Βλάχο. Μια νέα γυναίκα έχασε τη ζωή της από έναν άνθρωπο που εμπιστεύτηκε να πάνε μαζί διακοπές, χωρίς να γνωρίζονται πολύ καλά. Αν ξυλοκοπήθηκε και ο δράστης εξαφανίστηκε για 48 ώρες και μετά ομολόγησε, καταλαβαίνουμε ότι θα ήταν σε σύγχυση και χρειαζόταν χρήση να το καταλάβουν. Αυτό δεν παύει να σημαίνει ότι όλη η συμπεριφορά του ήταν σκληρή και απάνθρωπη και στέρησε τη ζωή από μια νέα κοπέλα».

Στην συνέχεια ο συνήγορος φάνηκε να μην έδωσε κάποια συγκεκριμένη απάντηση καθώς δεν θέλησε να συνεχίσει την συζήτηση.

Δείτε το βίντεο παρακάτω με τις δηλώσεις της Ελένης Τσολάκη:

Οι νέες αποκαλύψεις για το φονικό στην Φολέγανδρο

Νέα δεδομένα έρχονται στο φως για την υπόθεση που συγκλόνισε όχι μόνο την τοπική κοινωνία αλλά και το πανελλήνιο για τον άδικο χαμό της Γαρυφαλλιάς στην Φολέγανδρο.

Σύμφωνα με τον ALPHA ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας, ανέφερε πως στο πτώμα της άτυχης κοπέλας υπάρχουν τραύματα που δείχνουν, χωρίς καμία αμφιβολία, ότι ξυλοκοπήθηκε πριν πέσει στη θάλασσα.

Μάλιστα, ο ίδιος θεωρεί πως ιο μώλωπες που βρέθηκαν στο μάτι της άτυχης γυναίκας είναι από τον 30χρονο, ο οποίος της έριξε γροθιά στο πρόσωπο.

Ο ιατροδικαστής περιμένει να μελετήσει τις φωτογραφίες από το σημείο, προκειμένου να τεκμηριώσει το πώς προκλήθηκαν οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Θέλει να αποδείξει αν ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος χτύπησε την άτυχη κοπέλα με τα χέρια του ή αν την έριξε πάνω στα βράχια και τη χτυπούσε πάνω στα βράχια.

Την ίδια στιγμή, ο 30χρονος ζήτησε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί και το πόρισμα του ιατροδικαστή θα είναι το «κλειδί» που θα φωτίσει την υπόθεση. Ο συνήγορός του, Γιάννης Βλάχος υποστήριξε πως υπάρχει ιστορικό διάγνωσης ψυχικής ασθένειας, για την οποία ο πελάτης του ελάμβανε αγωγή, την οποία είχε πλέον διακόψει.

Μίλησε ακόμα για ψυχική νόσο που έχει εμφανιστεί εδώ και καιρό και σημείωσε πως υπάρχουν τα απαραίτητα έγγραφα και διάγνωση από ειδικούς που την αποδεικνύει, την οποία και θα προσκομίσουν στις αρμόδιες αρχές. Μένει να αποδειχθεί ότι όντως υπάρχουν αυτά τα έγγραφα και ποια είναι η διάγνωση των ειδικών.

Σύμφωνα με τον κ. Βλάχο, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς «έχει σοβαρό ψυχικό πρόβλημα για το οποίο είχε δοθεί για πολλά χρόνια φαρμακευτική αγωγή, η οποία το τελευταίο διάστημα είχε διακοπεί αυτοβούλως από τον 30χρονο».

Δείτε παρακάτω όσα ανέφερε ο δικηγόρος του 30χρονου στον ΑΝΤ1 :