Αυτόν τον συνεργάτη της από τους ΚουΚου παίρνει στο Mega η Κατερίνα Καραβάτου

Έτοιμη για το νέο της ξεκίνημα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτόν τον συνεργάτη της από τους ΚουΚου παίρνει στο Mega η Κατερίνα Καραβάτου

Ένα βήμα πριν την έναρξη της συνεργασίας με το Mega βρίσκεται η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία αποχαιρέτησε την Φωλιά των ΚουΚου και το Star και είναι έτοιμη να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή της και την καριέρα της.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε για πέμπτη σεζόν να είμαστε Κου Κου αλλά θα σας πω κάτι! Αν μία φορά ήσουν Κου Κου, τότε θα είσαι για πάντα Κου Κου και αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Και επίσης θεωρώ ότι μπορούμε μόνοι μας να συνεχίσουμε αυτόνομα στην ίδια πορεία η οποία ήταν νομίζω πολύ συνταρακτική, σπουδαία, σημαντική και με πάρα πολλή αγάπη! Κυρίες και κύριοι θα πρέπει να βγούμε σε ένα διαφημιστικό διάσημα και αμέσως μετά η συνέχεια», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καραβάτου στην τελευταία της εκπομπή.

Μετά από διάφορες συζητήσεις που έκανε, όλα δείχνουν πως η παρουσιάστρια έχει καταλήξει στο Mega και αναμένεται να γίνει και η επίσημη ανακοίνωση. Εκεί βέβαια δε θα πάει μόνη της, αφού θα έχει μαζί της έναν έμπιστο συνεργάτη της.

Αυτός είναι ο συνεργάτης των ΚουΚου που παίρνει μαζί της στο Mega η Κατερίνα Καραβάτου

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, το πρόσωπο που θα ακολουθήσει την Κατερίνα Καραβάτου στο Mega, δεν είναι άλλο από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, με τον οποίο συνεργάστηκε για 4 χρόνια στην Φωλιά των ΚουΚου και η χημεία τους είναι αδιαμφισβήτητη.

Κατερίνα Καραβάτου Στέφανος Κωνσταντινίδης Mega

Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Καραβάτου μετά την αποχώρηση της από το STAR

Λίγες μέρες μετά το φινάλε της Φωλιάς των Κου Κου, η Κατερίνα Καραβάτου προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση στα social media.

Μετά από αρκετά χρόνια συνεργασίας με το STAR, η παρουσιάστρια τραβά χωριστούς πια δρόμους με το κανάλι, ενώ έχει ανακοινωθεί και επίσημα ποιοι είναι αυτοί που θα πάρουν την θέση της στην πρωινή ζώνη.

Μια εβδομάδα λοιπόν μετά, η Κατερίνα Καραβάτου αφήνει για πίσω της λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Το απόγευμα της Παρασκευής η ίδια δημοσίευσε και μια φωτογραφία όπου απολαμβάνει το κρασί της μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου.

“Στην λεζάντα μάλιστα η Κατερίνα Καραβάτου έγραψε: Άδεια τραπέζια, γεμάτη καρδιά”.

Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Καραβάτου μετά την αποχώρηση της από το STAR