Γιώργος Κακοσαίος: «Παλεύω όπως όλοι»

«Αν δεν ήταν ο Γιάννης Πλούταρχος πατέρας μου θα πήγαινα σε talent show»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιώργος Κακοσαίος: «Παλεύω όπως όλοι»

Ο Γιώργος Κακοσαίος αποφάσισε να συνεχίσει στα χνάρια του πατέρα του καθώς άφησε για τα καλά τα γήπεδα του ποδοσφαίρου για να αφοσιωθεί πλήρως στην μουσική βιομηχανία. Μάλιστα, ο πατέρας του δεν έκρυψε πως αγχώθηκε για την επιλογή του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Open «Καλοκαίρι #not» ο ίδιος μίλησε σχεδόν για όλα. «Πήρα την απόφαση όταν άρχισα να γράφω τα δικά μου τραγούδια και πήρα καλές κριτικές. Τότε το μυαλό μου άρχισε να διχάζεται».

Στην συνέχεια συνέχισε λέγοντας: «Τους γονείς μου τους μάζεψα μια μέρα στην τραπεζαρία, τους το είπα και έπαθαν σοκ. Η μητέρα μου μου έλεγε για προτάσεις από ομάδες και μήπως να κάνω παράλληλα και τα δύο, αλλά εγώ είπα ότι θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι 100%».

Οι συγκρίσεις πάντως με τον πατέρα του, Γιάννη Πλούταρχο δεν έχουν αργήσει να ξεκινήσουν. Για αυτό δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «Ήμουν σίγουρος ότι θα υπάρχει σύγκριση, δεν φοβήθηκα. Παλεύω όπως όλοι σε αυτόν τον χώρο, όπως όλοι και φαντάζομαι ότι ο χρόνος θα δείξει. Με τον πατέρα μου ερχόμαστε συνεχώς σε ρήξη για διάφορα τραγούδια. Αν δεν είχα την τύχη να είναι ο Γιάννης Πλούταρχος πατέρας μου, σίγουρα θα πήγαινα σε κάποιο talent show να δείξω τη δουλειά μου».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Γιώργου Κακοσαίου

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κακοσαίου για το τραγούδι που κυκλοφόρησε

Ο Γιώργος Κακοσαίος, γιος του Γιάννη Πλούταρχου, μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και την Δανάη Μπάρκα αναφορικά με το τραγούδι που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

«Νιώθω πολύ όμορφα που κυκλοφόρησε το τραγούδι μου “Μία”. Το έχω γράψει εγώ σε μουσική και νιώθω πως είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου. Από μικρός είχα όνειρο να ακούσω τον εαυτό μου στο ραδιόφωνο. Άκουγα και τον πατέρα μου και έλεγα πως θα το κάνω κι εγώ.

Η έμπνευσή μου έρχεται από παντού. Μπορεί να μην είμαι καλά ερωτικά, να ανοίξω το παράθυρο και να μου έρθει έμπνευση. Στις μπαλάντες μου βάζω ονόματα γυναικών δίπλα για να ξεχωρίζω τις μελωδίες».

Τέλος, αποκάλυψε πως ο πιο αυστηρός κριτής είναι ο πατέρας του και εξέφρασε παράλληλα την επιθυμία του να κάνει ντουέτο με την αδερφή του.