Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Με μπαστούνι στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου η Μαρέβα Μητσοτάκη

Μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε

Με μπαστούνι στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου η Μαρέβα Μητσοτάκη
News 21.07.2021 15:32
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ανάμεσα στους πολλούς celebrities που έδωσε το παρών στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου, ήταν και η Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία εμφανίστηκε στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών με μπαστούνι, μετά το χειρουργείο που έκανε στον μηνίσκο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη μεριά του έστειλε ένα στεφάνι, ενώ η Μαρέβα εμφανίστηκε προκειμένου να σταθεί στο πλευρό της οικογένειας του «Πρίγκιπα» του λαϊκού τραγουδιού.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έκανε το χειρουργείο στο μηνίσκο, τον Ιούνιο, ενώ οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ταλαιπωρούταν από μια μικρή κάκωση στο γόνατο, αποτέλεσμα της έντονης δουλειάς και της υπερκινητικότητας του προηγούμενου διαστήματος.

Η εμφάνιση της Μαρέβας Μητσοτάκη στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου

Μαρέβα Μητσοτάκη κηδεία Τόλη Βοσκόπουλου

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του

Μόλις πριν από λίγα λεπτά έφτασαν στην εκκλησία για την κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου, η αγαπημένη του σύζυγος, Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία μάλιστα ήταν υποβασταζόμενη.

Μαυροφορεμένες, οι δύο γυναίκες ήρθαν για να πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους Τόλη Βοσκόπουλο. Η Άντζελα Γκερέκου δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της κόρης της, η οποία ήταν εμφανώς σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η σορός του Τόλη Βοσκόπουλου, έφτασε στην εκκλησία, νωρίτερα μέσα στη μέρα και μαζί της στεφάνια από όλη την ελληνική showbiz.

Άντζελα Γκερέκου Μαρία Βοσκοπούλου κηδεία Τόληκηδεία Τόλη Βοσκόπουλου

Τα κλάματα της Μαρίας Βοσκοπούλου στην κηδεία του πατέρα της

Συντετριμμένη έφτασε στην κηδεία του αγαπημένου της πατέρα, Τόλη, η Μαρία Βοσκοπούλου, μαζί με τη μητέρα της, Άντζελα Γκερέκου. Η κόρη του ζευγαριού είχε μεγάλη αδυναμία στον «Πρίγκιπα» και έτσι, δε δίστασε να ξεσπάσει σε κλάματα στην αγκαλιά των δικών της ανθρώπων.

Η Μαρία Βοσκοπούλου, ήταν το μοναδικό παιδί του Τόλη Βοσκόπουλου, και μάλιστα ο τραγουδιστής σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει είχε αποκαλύψει πως για ποιο λόγο δε θέλησε ποτέ να κάνει κι άλλο παιδί.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τόλης Βοσκόπουλος: Τι είχε πληγώσει τον πρίγκιπα του ελληνικού τραγουδιού

Τόλης Βοσκόπουλος: «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποια μέρα θα πεθάνουμε»

Share