Κηδεία Βοσκόπουλου: «Ράγισε καρδιές» η Άντζελα Γκερέκου με την κίνησή της

Το χάδι της για τον αγαπημένο της σύζυγο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κηδεία Βοσκόπουλου: «Ράγισε καρδιές» η Άντζελα Γκερέκου με την κίνησή της

Συντετριμμένη έφτασε στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών η Άντζελα Γκερέκου μαζί με την κόρη της, Μαρία για την κηδεία του πολυαγαπημένου της συζύγου, Τόλη Βοσκόπουλου.

Η Άντζελα Γκερέκου, εμφανώς συγκινημένη στο τελευταίο αντίο του άντρα της, προχώρησε σε μία κίνηση κατά τη διάρκεια της κηδείας που ήταν αρκετή για να «ραγίσει τις καρδιές» όλων των παρευρισκομένων.

Η σπαρακτική κίνηση της Άντζελας Γκερέκου στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου

Η Άντζελα Γκερέκου, χάιδεψε τη φωτογραφία του Τόλη Βοσκόπουλου, καθώς έβγαινε από την εκκλησία και την κίνησή της αυτή απαθανάτισε και ο φακός του Youweekly.gr.

Άντζελα Γκερέκου κηδεία Τόλη Βοσκόπουλου

Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Βοσκοπούλου στην αγκαλιά των δικών της

Συντετριμμένη έφτασε στην κηδεία του αγαπημένου της πατέρα, Τόλη, η Μαρία Βοσκοπούλου, μαζί με τη μητέρα της, Άντζελα Γκερέκου. Η κόρη του ζευγαριού είχε μεγάλη αδυναμία στον «Πρίγκιπα» και έτσι, δε δίστασε να ξεσπάσει σε κλάματα στην αγκαλιά των δικών της ανθρώπων.

Η Μαρία Βοσκοπούλου, ήταν το μοναδικό παιδί του Τόλη Βοσκόπουλου, και μάλιστα ο τραγουδιστής σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει είχε αποκαλύψει πως για ποιο λόγο δε θέλησε ποτέ να κάνει κι άλλο παιδί.

Αυτό το δώρο άφησε στην κόρη του μετά το θάνατό του

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο Mega ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, πατέρας του Νάσου Παπαργυρόπουλου και κουμπάρος του Τόλη Βοσκόπουλου, στην οποία μίλησε για ένα δώρο που είχε κρατήσει για να δώσει στην κόρη του «Πρίγκιπα» μετά τον θάνατό του.

Μεταξύ άλλων ο γνωστός επιχειρηματίας, μίλησε για τα κατορθώματα του Τόλη Βοσκόπουλου αλλά και για τον πραγματικό του εαυτό, πίσω από τις κάμερες και τα φώτα.

«Ήρθε ένας καλλιτέχνης και του έκανε με ένα μολύβι ένα πορτρέτο. Το 'βαλε κορνίζα. Το είχε και μου λέει "ρε κουμπαράκι, αυτό θέλω να το δώσω σε σένα να το πάρεις μαζί σου, να το φυλάξεις. Αυτός είναι ο Βοσκόπουλος, μου λέει.

Δεν είναι ο Βοσκόπουλος ο μακιγιαρισμένος, με τα φώτα. Είναι αυτές οι πέντε γραμμές που έχει αυτό το πράγμα. Θέλω εσύ να το φυλάξεις. Το 'χω φυλάξει και σκέφτομαι όταν θα πάω να δω την κόρη του να της πω αυτό είναι από τον μπαμπά σου, σου ανήκει και σένα» είπε χαρακτηριστικά ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.