Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Ηλίας Μπόγδανος

Επέστρεψε σπίτι του υγιής!

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Ηλίας Μπόγδανος
News 21.07.2021 18:34
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια υγείας που πέρασε ο Ηλίας Μπόγδανος λίγο καιρό μετά το τέλος του Survivor 4, καθώς ο τραγουδιστής επέστρεψε σπίτι του από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν με κορωνοϊό και αισθάνεται καλύτερα από ποτέ.

Ο Ηλίας Μπόγδανος «χτυπήθηκε» βαριά από τον επικίνδυνο ιό καθώς το ανοσοποιητικό του ήταν χαμηλό μετά το ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο κατάφερε να επανέλθει και πλέον απολαμβάνει τις διακοπές του στο σπίτι του.

Η ανάρτηση του Ηλία Μπόγδανου

«Και… επιτέλους σπιτάκι!!! Το καλύτερο δώρο για την γιορτή μου, μαζί με τις αμέτρητες ευχές και την αγάπη σας, που πραγματικά με αφήνουν χωρίς λόγια. Μόνο ευχαριστώ μπορώ να πω ξανά και ξανά.. Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας ολα οσα έρχονται! Είναι πολλά ! Τώρα ξεκινάμε», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Ηλίας Μπόγδανος.

View this post on Instagram

A post shared by Ilias Bogdanos (@iliasbogdanos)

H εξομολόγηση του Ηλία Μπόγδανου για το Survivor 4

Ποιο στοιχείο του χαρακτήρα σου πιστεύεις ότι σε βοήθησε περισσότερο να αντεπεξέλθεις στο παιχνίδι;

Το ότι αντιμετώπιζα τα πάντα θετικά, ό,τι κι αν συνέβαινε. Ακόμα και το πιο κακό πράγμα το έβλεπα με καλό μάτι. Υπήρχαν, βέβαια, και οι άσχημες στιγμές. Εννοείται! Δεν είμαστε ρομπότ. Εγώ έχω και το κακό ότι είμαι πολύ συναισθηματικός.

Όταν χαίρομαι, ανεβαίνω στα ύψη, κι όταν πέφτω, πέφτω πάρα πολύ χαμηλά. Κι όλο αυτό προφα­νώς φάνηκε σε ένα τέτοιο παι­χνίδι που δεν μπορείς να κρυ­φτείς. Γενικώς, όμως, στη ζωή μου έχω μάθει τα πάντα να τα αντιμετωπίζω με χαμόγελο. Και το ατύχημα που έχω περάσει με έχει ωθήσει στο να τα βλέ­πω όλα όμορφα και να μη χαλιέμαι με τίποτα μικρό.

Ποια ήταν η πρώτη φορά μέσα στο παιχνίδι που ένιωσες να λυγίζεις;

Η πιο βαριά στιγμή ήταν όταν έχασα τον πόντο στο τελευταίο αγώνισμα και αισθάνθηκα την απομόνωση. Εκεί διαλύθηκα. Πιο πριν, ένιωσα ότι είχα χάσει τον εαυτό μου την περίοδο που είπα το «ξερνάω» και είχα φτά­σει στο σημείο να βλέπω τον Σάκη σαν εχθρό. Εκεί πραγμα­τικά δεν με αναγνώριζα. Έβλε­πα τα αποσπάσματα και έλεγα «δεν είμαι εγώ».

Η αλήθεια είναι πως είχες εκφραστεί πολύ... γλαφυρά! Το έχεις μετανιώσει;

Απίστευτα. Το μόνο πράγμα που έχω μετανιώσει τόσο πολύ και θα άλλαζα στο παιχνίδι.

Ηλίας Μπόγδανος Survivor 4

Συζητιόταν πολύ πάντως το γεγονός πως Σάκης και Μαριαλένα εκμεταλλεύονταν τη σχέση τους για να προχωρήσουν στο παιχνίδι.

Όταν είσαι σε ένα τέτοιο μέ­ρος και έρχεται ένας άνθρω­πος που σε ξέρει και τον ξέ­ρεις τόσο καλά, τον αγαπάς και σε αγαπάει, ανεξαρτήτως από το αν είστε μαζί ή όχι, είναι σίγουρο ότι θα πλησιάσει πε­ρισσότερο ο ένας τον άλλο. Εί­ναι λογικό.

Εκεί είσαι τόσο μό­νος σου, που έρχεσαι κοντά με αγνώστους και δένεσαι τρο­μερά μαζί τους. Πόσο μάλλον όταν έρχεται ένας άνθρωπος από τη ζωή σου έξω. Είναι από­λυτα φυσιολογικό. Ο Σάκης και η Μαριαλένα ήταν τυχεροί που βρέθηκαν στο ίδιο παιχνίδι. Εν­νοείται πως αυτό τους βοήθη­σε, αλλά δεν είναι κακό. Κι εμέ­να, αν τύχαινε να είναι κάποια πρώην μου εκεί, θα με βοη­θούσε.

Εσύ είχες μια πολύ καλή σχέση με την Καρολίνα, με την οποία μπήκατε σχεδόν μαζί στο παιχνίδι.

Αυτό ήταν που μας έφερε κοντά στην αρχή. Βοήθησε πολύ ο ένας τον άλλο αγωνιστικά και όχι μόνο. Σαν αδελφή μου την ένιωσα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ηλίας Μπόγδανος: Όλη η αλήθεια για την σχέση του με την Καρολίνα

"Πριν από δυο εβδομάδες η σύντροφός του..." - Αποκάλυψη για την σχέση του Ηλία Μπόγδανου!

Share