Με ασημί μαγιό και χωρίς ρετούς η Δανάη Μπάρκα

Η νέα φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με ασημί μαγιό και χωρίς ρετούς η Δανάη Μπάρκα

Με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με την εκπομπή της να έχουν τελειώσει, η Δανάη Μπάρκα, απολαμβάνει και με το παραπάνω τις διακοπές της, μέχρι να επιστρέψει και πάλι στο στούντιο, αφού το Πάμε Δανάη θα βρίσκεται στη θέση του και στην επόμενη σεζόν.

Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια, βρίσκει όλο τον ελεύθερο χρόνο που χρειάζεται για να χαλαρώσει μαζί με τους φίλους της, ενώ την ίδια στιγμή, είναι εξαιρετικά ενεργή και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μιας και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετά υπέροχα στιγμιότυπα.

Η νέα ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα με μαγιό

Αποκάλεσαν χοντρή την Δανάη Μπάρκα στο instagram - Αυτή ήταν η απάντησή της

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» απάντησε σε ερωτήσεις διαδικτυακών της φίλων μέσα από ένα Q&A που πραγματοποίησε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λίγο μετά το τέλος της τελευταίας της εκπομπής.

Σε αυτό ένας follower της, έσπευσε να τη ρωτήσει «πώς αισθάνεται που είναι χοντρη;» κι εννοείται η Δανάη Μπάρκα έδωσε την δική της απάντηση ρετουσάροντας μια φωτογραφία της με μαγιό, και δείχνοντας το σώμα της με λιγότερα κιλά, έγραψε «δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου».

Πριν από καιρό, είχε προχωρήσει στην εκπομπή της σε μια εξομολόγηση για τα κιλά της. «Υπάρχουν στιγμές που κι εγώ πολλές φορές στα social media όταν ανεβάζω κάτι, υπάρχουν άνθρωποι που μου λένε “εγώ που είμαι αδύνατη γιατί δεν ποστάρω το σώμα μου και το ποστάρεις εσύ”; Αυτό είναι ένα θέμα πάρα πολύ λεπτό, υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που υποφέρουν από τον σωματικό ρατσισμό.

Υπάρχουν άνθρωποι που έχω συναντήσει και μου λένε ότι έχω να πάω στη θάλασσα 5 χρόνια, οπότε θεωρώ προσωπικά και απαντάω σε αυτούς τους ανθρώπους που με ρωτάνε γιατί ποστάρω, γιατί νιώθω ότι είναι χρέος αν έχω ένα βήμα να το χρησιμοποιώ προς όφελός μου και προς όφελος κάποιων ανθρώπων. Θεωρώ πολύ σημαντικό οι άνθρωποι που είμαστε προβεβλημένοι να μην πέφτουμε στην παγίδα της αναπαραγωγής θεμάτων με μηδέν αξία και να κάνουμε όντως κάτι για τους ανθρώπους που μας παρακολουθούν.

Κανένας δεν αισθάνεται πάντα καλά. Κι εγώ ακόμα που φαίνομαι ακομπλεξάριστη, μπορεί να μην είμαι πάντα. Αλλά προσπαθώ γιατί νιώθω ότι αν είμαι εγώ μπορεί να είναι κι άλλος ένας άνθρωπος», είχε πει η Δανάη Μπάρκα χαρακτηριστικά.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στο instagram:

Η απάντησή της στο Instagram