Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Η δημόσια έκκληση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Δύσκολες ώρες περνάει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, λίγο καιρό μετά την αποχώρησή του από το Πρωινό, ο οποίος με δύο αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως έπεσε θύμα χάκερ στο Instagram.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ζήτησε μάλιστα από τους φίλους του, να κάνουν ριπόρτ τον συγκεκριμένο λογαριασμό προκειμένου να κατέβει το προφίλ και να επιστρέψει στα χέρια του το Instagram του.

Οι αναρτήσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Αδέλφια, ο λογαριασμός μου στο Insta: d_ougarezos έχει χακαριστεί. Κάνετε ένα κόπο να τον κάνετε ένα ριπόρτ, παρακαλώ; Και φυσικά μην απαντήσετε, ή ανταποκριθείτε σε κανένα μήνυμά του…

Ο τύπος που με χάκαρε μετονόμασε τον λογαριασμό σε boss.cuneyt Αυτόν κάντε ριπόρτ παρακαλώ και μη δώσετε σημασία σε ό,τι κι αν στείλει», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην ανάρτηση που έκανε.

Αδέλφια, ο λογαριασμός μου στο Insta: d_ougarezos έχει χακαριστεί. Κάνετε ένα κόπο να τον κάνετε ένα ριπόρτ, παρακαλώ; Και φυσικά μην απαντήσετε, ή ανταποκριθείτε σε κανένα μήνυμά του…

Posted by Dimitris Ougarezos B on Wednesday, July 21, 2021

Ο τύπος που με χάκαρε μετονόμασε τον λογαριασμό σε boss.cuneyt Αυτόν κάντε ριπόρτ παρακαλώ και μη δώσετε σημασία σε ό,τι κι αν στείλει.

Posted by Dimitris Ougarezos B on Wednesday, July 21, 2021

"Φοβάμαι την επόμενη ημέρα μετά από 6 χρόνια στον ΑΝΤ1"

Φαίνεται πως η νέα τηλεοπτική σεζόν θα φέρει πολλές ανατροπές αφού πολλά είναι και τα πρόσωπα τα οποία θα αλλάξουν τηλεοπτική στέγη.

Ένα από αυτά λοιπόν επιβεβαιώνεται πως θα είναι και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος μετά από έξι χρόνια συνεχούς παρουσίας στον ΑΝΤ1 αλλά και στο Πρωινό πήρε την απόφαση να μην συνεχίσει άλλο και να αποχωρήσει έτσι ώστε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά του.

Στο blog που διατηρεί περιέγραψε πρόσφατα τα συναισθήματά του και παραδέχεται πως παρόλο που αγωνιά για αυτό το νέο ξεκίνημα, ταυτόχρονα φοβάται.

“Έχω χ@@@ει” πάνω μου για τη συνέχεια. Ακούω το όνομά μου να συζητιέται για το που θα βρεθώ επαγγελματικά την επόμενη σεζόν και δε σας κρύβω ότι κολακεύομαι όπως θα έκανε και ο διπλανός σας. Επειδή, όμως αυτά, όσο όμορφα και αν είναι, παρέρχονται και καλό είναι να συμβαίνουν 1-2 φορές στην επαγγελματική μας ζωή… Επειδή ανυπομονώ να ζήσω πιο δημιουργικές χαρές, όπως τη δημιουργία μιας οικογένειας… και δε μπορώ να ισορροπήσω μέσα μου…

Για όλα αυτά τα “επειδή”, όσο και να το θέλω από τα βάθη της ψυχής μου, φοβάμαι την επόμενη μέρα μετά από 6 χρόνια στον ΑΝΤ1. Φοβάμαι όσο με ιντριγκάρει. Τρομάζω αλλά θέλω. Γιατί, μην αμφιβάλλετε λεπτό: Ο Ουγγαρέζος με το μεγάλο στόμα έχει “κλ@@ει” πόμολα. Δε γίνεται όμως διαφορετικά. Η δική μου εξέλιξη ως άνθρωπος, περνά και μέσα από το ζωντανό κύτταρο της δουλειάς μας, άρα μέσα και από εσάς αδέρφια, μου.

Είναι σαν νυχτερινό κολύμπι. Ωραία ήταν στη ζεστή άμμο αλλά, όσο κι αν φοβάμαι τα σκοτεινά νερά, ήρθε η ώρα να βουτήξω και ελπίζω να με προσέχετε” γράφει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε το βίντεο παρακάτω με τις δηλώσεις του: