Κατερίνα Καραβάτου: Ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές παρέα με έναν γνωστό παρουσιαστή

Άκρως καλοκαιρινοί

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κατερίνα Καραβάτου: Ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές παρέα με έναν γνωστό παρουσιαστή

Η Κατερίνα Καραβάτου μετά το τέλος της εκπομπής της «Στη Φωλιά των ΚούΚου» αποφάσισε να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να «ξεφύγει» από τις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις έτσι ώστε να απολαύσει για όσο καιρό της απομένει, το καλοκαίρι.

Αυτή τη φορά όμως δεν ήταν μόνη της καθώς μαζί της είναι και ο Φώτης Σεργουλόπουλος ο οποίος είναι πολύ καλός της φίλος. Μάλιστα, η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον καλό της φίλος.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε η Κατερίνα Καραβάτου:

Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Καραβάτου μετά την αποχώρηση της από το STAR

Λίγες μέρες μετά το φινάλε της Φωλιάς των Κου Κου, η Κατερίνα Καραβάτου προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση στα social media.

Μετά από αρκετά χρόνια συνεργασίας με το STAR, η παρουσιάστρια τραβά χωριστούς πια δρόμους με το κανάλι, ενώ έχει ανακοινωθεί και επίσημα ποιοι είναι αυτοί που θα πάρουν την θέση της στην πρωινή ζώνη.

Μια εβδομάδα λοιπόν μετά, η Κατερίνα Καραβάτου αφήνει για πίσω της λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Το απόγευμα της Παρασκευής η ίδια δημοσίευσε και μια φωτογραφία όπου απολαμβάνει το κρασί της μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου.

“Στην λεζάντα μάλιστα η Κατερίνα Καραβάτου έγραψε: Άδεια τραπέζια, γεμάτη καρδιά”.

Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Καραβάτου μετά την αποχώρηση της από το STAR

Άγριος καυγάς λίγο πριν αποχωρήσει από το STAR

Την οριστική της αποχώρηση από την Φωλιά των Κου Κου αλλά και το STAR ανακοίνωσε πριν μερικές μέρες η Κατερίνα Καραβάτου και συγκεκριμένα στην διάρκεια της τελευταίας της εκπομπής.

Μπορεί το μέλλον της συγκεκριμένης παρουσιάστριας να είναι αβέβαιο, ωστόσο το μέλλον μιας συνεργάτιδας της είναι ξεκάθαρο. Ο λόγος για την Μαριλού Ρεπαπή, η οποία φημολογούνταν τις τελευταίες μέρες πως θα αναλάβει πρωινή εκπομπή στο Star, μαζί με τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο.

Η ίδια ωστόσο διέψευσε τις συγκεκριμένες φημολογίες, με μια ανάρτησή της στα social media γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται και επειδή δεν μπορώ τα ό, τι να ‘ναι δημοσιεύματα που με αφορούν, θα πω ότι δεν θα είμαι σε πρωινό. Ούτε πριν από τη Ζήνα. Ούτε μετά το νέο πρωινό. Ούτε σε αυτό. Ούτε σε άλλο. Δεν είναι στις προθέσεις μου αυτήν τη στιγμή να ξανακάνω πρωινό γενικότερα. Αλήθεια ΑΥΤΑ τα 4 χρόνια μου αρκούν για μια ζωούλα. Αν αλλάξω γνώμη, θα ενημερώσω. Θα το είχα κάνει νωρίτερα, αλλά δεν πίστευα ότι ενδιαφέρει κανέναν. Θα συνεχίσω να ποστάρω βλακείες και κακά λογοπαίγνια όμως και αυτό είναι δέσμευση».

Η συγκεκριμένα ανάρτηση συζητήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Καλοκαίρι #not με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα να προχωρά σε μία αποκάλυψη που σίγουρα δεν περιμέναμε να ακούσουμε.

Μετά το φινάλε της Φωλιάς των Κου Κου, έγινε ένα τραπέζι στα μέλη της ομάδας, στο οποίο η Μαριλού Ρεπαπή και ο αρχισυντάκτης, Γιώργος Εφραιμίδης δεν καλέστηκαν ποτέ. Αμέσως μετά, η Τζώρτζια Συρίχα αποκάλυψε πως έπειτα από έναν τσακωμό σε μια σύσκεψη, και επίπληξη της Κατερίνας Καραβάτου στη Μαριλού Ρεπαπή, οι δύο γυναίκες ψυχράνθηκαν.

Κατερίνα Καραβάτου άγριος καυγάς λίγο πριν αποχωρήσει από το STAR