Το απίστευτο τρολάρισμα του Κώστα Μπακογιάννη στην Ντόρα για τα εγγόνια της - «Μην τους κυνηγάς με..»

Έπος το σχόλιο του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το απίστευτο τρολάρισμα του Κώστα Μπακογιάννη στην Ντόρα για τα εγγόνια της - «Μην τους κυνηγάς με..»

Στην Κρήτη βρίσκεται η Ντόρα Μπακογιάννη για τις καλοκαιρινές της διακοπές ύστερα από ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα που είχε όλο τον χειμώνα. Μαζί της μάλιστα έχει και τα 7 εγγόνια της που είναι και η καλύτερη της παρέα.

Έχοντας αφήσει για λίγο καιρό στην άκρη τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, αποφάσισε να απολαύσει τον ρόλο της γιαγιάς. Μάλιστα στο όμορφο νησί είχε πάει και με την Σία Κοσιώνη και για πρώτη φορά την είχαμε δει με μαγιό.

Όπως κάθε γιαγιά λοιπόν, αναμενόμενο είναι να έχει μεγάλη αδυναμία στα εγγόνια της. Έτσι, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την θάλασσα στην οποία είναι και τα 7 παιδιά των παιδιών της. Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: “Τα 7! Το ένα και μοναδικό λεπτό που έμειναν ακίνητα!”.

Το τρολάρισμα του Κώστα Μπακογιάννη στην μητέρα του Ντόρα

Λίγες ώρες αργότερα ο γιος της και Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, αναδημοσίευσε τη φωτογραφία που τράβηξε και ανάρτηση η μητέρα του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Το σχόλιο του μάλιστα, είναι έπος.

«Αν δεν υπήρχαν οι γιαγιάδες έπρεπε να τις είχαμε εφεύρει! Μάνα, θα φάνε σπίτι, μην τους κυνηγάς με το ταπεράκι στη θάλασσα!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η συγκινητική ανάρτηση του Κώστα για την Ντόρα Μπακογιάννη

Την ημέρα που γιόρταζαν όλες οι μανούλες έτσι και ο Κώστας Μπακογιάννης με τη σειρά του θέλησε να ευχηθεί στη δική του μητέρα, την Ντόρα Μπακογιάννη με μία συγκινητική και απολαυστική ανάρτηση.

Ο Κώστας Μπακογιάννης έγραψε:

- «Έφαγες; Πως είσαι έτσι; Έχεις αδυνατίσει».

– «Ε βέβαια, ποτέ δεν ακούς τη μάνα που σε γέννησε».

– «Ξυρίσου, χάλια είσαι, αν σε έβλεπε ο παππούς σου θα έφριττε».

– «Τριπλή μάσκα να βάλεις παιδί μου. Δεν είπα για ζακέτα, μην με δουλεύεις εμένα».

– «Τι θέλετε να πω; Σοκολατάκια, σσσσσσσσοκολατάκια, σσσσσσσσσσσοκολατάκια, άντε κ….παιδα που κοροϊδεύετε την μάνα σας».

– «Ακούστε να σας πω εγώ ένα πράγμα ξέρω, από την πολλή αγάπη δεν έπαθε κανείς τίποτα».

– «Όλα τα καλά τα πήρατε από τον πατέρα σας. Από εμένα μόνο το ύψος».

… νομίζεις ρε Μάνα… νομίζεις… Χρόνια πολλά! Να σε χαιρόμαστε.