Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ηλίας Μπόγδανος: Πως ήταν η πρώτη ημέρα μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο

Οι δύσκολες ημέρες ανήκουν στο παρελθόν

Ηλίας Μπόγδανος: Πως ήταν η πρώτη ημέρα μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο
News 22.07.2021 09:47
Από Ίρις Βίλα

Ο Ηλίας Μπόγδανος μετά από την δύσκολη περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό καθώς νοσηλευόταν για αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο, επέστρεψε εχθές το βράδυ στο σπίτι.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μετά από το τέλος του Survivor δεν στάθηκε τυχερός, αφού δεν κόλλησε μόνο κορωνοϊό μιας και τα συμπτώματα ήταν τόσο βαριά που αναγκάστηκε να νοσηλευτεί.

Ο Ηλίας Μπόγδανος από εδώ και πέρα έχει την δυνατότητα να είναι και πάλι μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα μιας και οι δύσκολες μέρες τελείωσαν.

Ύστερα από την δυσάρεστη περιπέτεια, ο Ηλίας Μπόγδανος το πρώτο βράδυ το πέρασε με την σύντροφό του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Αλεξάνδρας στο Instagram.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία με τον Ηλία Μπόγδανο

Ηλίας Μπόγδανος τέλος η περιπέτεια με τον κορωνοϊό

Η συνέντευξη του Ηλία Μπόγδανου

Ο Ηλίας Μπόγδανος παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και μέσα σε όλα μίλησε για τη κόντρα του με τον Αλέξη Παππά.

Ο πρώην παίκτης του Survivor που πρόσφατα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, παραδέχτηκε ότι κρατάει όλες τις καλές στιγμές από το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Μπόγδανου

Στις αρχές, στην Κόκκινη ομάδα ήσαστε πολύ δεμένοι. Υπήρχε, όμως, το θέμα του Τριαντάφυλλου.

(γέλια) Ο Τριαντάφυλλος εί­ναι μία κατηγορία μόνος του, πραγματικά!

Πως ήταν εκείνη η περίοδος στην οποία ήταν απομονωμένος από εσάς τους υπόλοιπους;

Τότε έπαθα το πρώτο σοκ, κα­θώς κατάλαβα τι σημαίνει ριάλιτι. Πώς γίνεται τη μια στιγ­μή να χαμογελάμε και αμέσως μετά να προκύπτει ένα ολόκλη­ρο θέμα για κάτι που αφορά καθαρά το παιχνίδι. Μετά αντιλήφθηκα ότι όλο αυτό είχε κάποια σκοπιμότητα. Ίσως και να ήμουν αθώος, απονήρευτος για ένα ριάλιτι.

Μέσα σε ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλάζει ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου;

Σίγουρα μεγαλοποιούνται όλα και μπορεί να αλλάξεις συ­μπεριφορές, σε σημείο να χά­σεις λίγο τον εαυτό σου. Επειδή είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες, μπερδεύεται το μυα­λό σου.

Εσύ το ένιωσες αυτό κι όταν ήρθες σε αντιπαράθεση με τον Αλέξη Παππά;

Ο Αλέξης έκανε πολύ καλό θέατρο, οπότε δεν μπορώ να κρατήσω κακία. Έκανε θέατρο, κι εγώ δυστυχώς... ψάρωσα.

Η Μαριαλένα είπε ότι οι δύσκολες στιγμές ήταν περισσότερες από τις καλές.

Εμένα μου έχουν μείνει μόνο οι καλές.

Σε έχει αλλάξει όλη αυτή η εμπειρία;

Σίγουρα. Με έχει προσγειώσει ανώμα­λα στην πραγματικότητα. Ήμουν λίγο πιο ρομαντικός, δεν ήθελα να δω κά­ποια πράγματα που στο μυαλό μου τα είχα ρόδινα.

Πώς ένιωσες στην ανακοίνωση του νικητή;

Πάρα πολύ όμορφα. Ο Σάκης είναι ένα παιδί που αγωνιστικά δεν παίζεται, δεν χάνει. Πραγματικά, του άξιζε η νίκη. Εί­μαι τόσο γεμάτος, γιατί το δικό μου έπαθλο είναι η αγάπη που έχω εισπρά­ξει από τον κόσμο. Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω! Οι φίλοι μου, που με ξέρουν χρόνια, οι γονείς μου και η κοπέ­λα μου μου είπαν ότι στο παιχνίδι βγή­κε ο πραγματικός μου χαρακτήρας. Πέρα από μια-δυο κακές στιγμές, όλα τα άλλα, ακόμα και τα νεύρα, ήταν Ηλί­ας. Οπότε, βγήκε αυτό που είμαι. Κι αυτό είναι το δικό μου έπαθλο.

Από εδώ και πέρα τι σχέδια έχεις;

Μουσική, μουσική, μουσική. Έχω γρά­ψει τραγούδια που μου αρέσουν πολύ και ετοιμαζόμαστε με την ομάδα μου στην Cobalt Music να τα κυκλοφορή­σουμε το συντομότερο!

Ηλίας Μπόγδανος για τον Αλέξη Παππά

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Λιανός: Για φαγητό με την σύντροφό του σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας

Σάκης Κατσούλης: "Αδειάζει" την σχέση του με την Μαριαλένα λίγο μετά το τέλος του Survivor 4

Share