"Κόλαφος" ο Νίκος Κοκλώνης - "Έχω πολλά κλειδιά, αλλά ποτέ δεν συζήτησα να βάλω στο μπρελόκ μου αυτά του Open"

"Είναι ένας κύκλος που έκλεισε"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Γρηγόρη Μελά παραχώρησε ο Νίκος Κοκλώνης και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του διαζύγιο με το Open.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη

Από όσα τουλάχιστον έχουμε μάθει ως τώρα, τη νέα σεζόν θα κάνεις παραγωγές σε ALPHA και MEGA, ενώ στον ALPHA θα βγαίνεις και ως παρουσιαστής στο «Just the 2 of Us», που… μετακομίζει εκεί. Υπάρχει κάτι άλλο στα τηλεοπτικά σου σχέδια; Θα ήθελες ή πρόκειται να παρουσιάσεις και κάτι άλλο;

Ως αρχή μου έχω να μην κάνω ανακοινώσεις πριν από τους αρμόδιους για τις ανακοινώσεις αυτές. Πράγματι, έχουμε μια συνεργασία τόσο με το MEGA όσο και με τον ALPHA, συνεργασίες που χτίστηκαν στην αμοιβαία εκτίμηση, με εξαιρετικούς συνεργάτες, και απέκτησαν γερές βάσεις, γι’ αυτό και συνεχίζονται την επόμενη σεζόν και μάλιστα διευρύνονται. Για το «Just the 2 of Us» θα έχετε σύντομα την επίσημη ενημέρωση για τον τηλεοπτικό σταθμό που θα το εντάξει στο πρόγραμμά του. Ναι, στο «Just» θα είμαι παρουσιαστής.

Είναι το «παιδί» μου και θα έχει πολλές εκπλήξεις, από αυτές τις «Κοκλωνικές» (γέλια)! Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα σας κάνουμε παρέα από το πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν και χαίρομαι πολύ, γιατί μου έχει λείψει αφάνταστα όλο αυτό, αν και με πολλούς φαν και αγαπημένους μου τουιτεράδες μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα στα social media.

Είσαι εν μέσω ενός τηλεοπτικού κυκλώνα. Ενώ η Barking Well Media ήταν η βασική εταιρία παραγωγής στο OPEN, ξαφνικά αποχώρησες και μάλιστα με παραγωγές σου να «μετακομίζουν» σε άλλα κανάλια. Τι ακριβώς συνέβη;

Νομίζω πως ακούγεται λίγο υπερβολικό και βαρύγδουπο αυτό με τον τηλεοπτικό κυκλώνα. Είχαμε μια συνεργασία με το OΡΕΝ εδώ και τρία χρόνια. Είναι ένας κύκλος που έκλεισε. Μπορώ να πω ότι στην παρούσα φάση η Barking Well είναι διαφορετικών ταχυτήτων από το OΡΕΝ. Έτσι είναι οι συνεργασίες. Κάποιες ολοκληρώνονται, κάποιες ξεκινούν, κάποιοι στόχοι αλλάζουν, κάποιος βάζει πιο ψηλά τον πήχη και προχωρά. Έτσι είναι οι business. Αυτό είναι και το ενδιαφέρον εν τέλει σε όλες τις δουλειές, να μην υπάρχει στασιμότητα. Η BW εξελίσσεται.

Είχε γραφτεί ότι θα έπαιρνες τα «κλειδιά» του ΟΡΕΝ, ενώ αργότερα ακούστηκε ότι μπορεί να διεκδικήσεις και την έβδομη τηλεοπτική άδεια, την «ορφανή», όπως λέμε. Πόσα από αυτά είναι αληθινά και πόσα… σενάρια επιστημονικής φαντασίας;

Φήμες και σενάρια πάντα ακούγονται, ειδικά στον χώρο των μίντια. Έχω πολλά κλειδιά, αλλά ποτέ δεν συζήτησα να βάλω στο μπρελόκ μου αυτά του OΡΕΝ. Προς το παρόν για την Barking Well κι εμένα τα κανάλια είναι καλοί συνεργάτες. Αυτά για να μη δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις. Αν αποφασίσω κάποια στιγμή να κάνω κάποιο άλλο επιχειρηματικό βήμα, θα το μάθετε, γιατί θα είναι συγκεκριμένο, οργανωμένο και προγραμματισμένο, όπως έχω μάθει να κινούμαι επιχειρηματικά όλα αυτά τα χρόνια.

Νίκος Κοκλώνης για το open

Βίντεο από την σπιταρόνα του Νίκου Κοκλώνη

Ο γνωστός παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης, άνοιξε το σπίτι του στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day και σίγουρα όσοι είδαν τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Μιχάλη Πλεμμένο, έμειναν με το στόμα ανοιχτό! Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το Buckingham!

Η υπερπολυτελής βίλα του Νίκου Κοκλώνη είναι ένα μικρό παλάτι! Διαμέρισμα - γκαρνταρόμπα, πισίνα, γυμναστήριο μέχρι και σολάριουμ.

Ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα και εννοείται πως αναφέρθηκε και στο Just the two of us, ωστόσο, το βλέμμα μας δεν έφυγε λεπτό από τα πλάνα που έδειχναν τον χώρο.