Δείτε την Σταματίνα Τσιμτσιλή με μαγιό χωρίς ρετούς - Έτσι είναι τα πόδια της

Φωτογραφία από τις διακοπές της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δείτε την Σταματίνα Τσιμτσιλή με μαγιό χωρίς ρετούς - Έτσι είναι τα πόδια της

Στην πανέμορφη Πάρο βρίσκεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με την οικογένεια της, όπου απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Οι αναρτήσεις της παρουσιάστριας είναι καθημερινές από το νησί, ακόμη και με τις κόρες της που έχουν μεγαλώσει πολύ.

Μετά το φινάλε της εκπομπής της που ήταν πολύ διασκεδαστικό, ετοίμασε βαλίτσες, πήρε το πρώτο καράβι και αναχώρησε για την Πάρο. Μάλιστα, δεν χάνει ούτε ημέρα που να μην επισκέπτεται τις παραλίες του νησιού για να κάνει τις βουτιές και την ηλιοθεραπεία της.

Η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με μαγιό

Πρόσφατα μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μια φωτογραφία της όπου πόζαρε στη θάλασσα με απίστευτο ολόσωμο μαγιό, στην οποία επέλεξε να μην βάλει κανένα φίλτρο.

Όπως έχουμε δει πολλές φορές η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει μοναδικές αναλογίες στο κορμί της και ειδικά τα πόδια της είναι απίστευτα.

Παπαρατσικές αρετουσάριστες φωτογραφίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Με ένα εντυπωσιακό φινάλε, αφού τις τελευταίες εβδομάδες έσπαγε το ένα ρεκόρ σεζόν σε τηλεθέαση πίσω από το άλλο, έχει κάθε δικαίωμα να διεκδικήσει λίγες μέρες ανάπαυλας. Μόλις έριξε αυλαία το “Happy Day” στον Alpha, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της έγιναν ξανά έφηβοι και ακολούθησαν την σχολική συνήθεια που επιβάλλει μπουγέλο στο τέλος της χρονιάς.

Δημήτρης Παπανώτας, Κώστας Φραγκολιάς, Τίνα Μεσσαροπούλου, Γιώργος Σατσίδης και Όλγα Λαφαζάνη έδειξαν έμπρακτα πως η καλή χημεία και το εύθυμο κλίμα δεν τελειώνει μόλις σβήνουν οι κάμερες.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη για το περιοδικό YOU

Έτσι τα έδωσαν όλα στη «μάχη» μετά το τέλος της εκπομπής. Και στη συνέχεια... διακοπές, μετά από μία χρονιά που ξεκίνησε νωρίς, με τη Σταματίνα να μαζεύει αμέσως τις αποσκευές της, να παίρνει αγκαλιά τις κόρες της Νάγια και Μαίρη και τον γιο της Γιάννη-Εφραίμ, ταξιδεύοντας στην αγαπημένη της Πάρο. Εκεί περνάει, άλλωστε, κάθε χρόνο τα καλοκαίρια της, με το YOU να τη συναντάει στην αγαπημένη της παραλία, τη Μικρή Σάντα Μαρία. «Είμαστε ήδη σε mood διακοπών», δήλωσε η ίδια λίγο πριν από την αναχώρησή της στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» της Ελένης Τσολάκη, για να συμπληρώσει:

«Ο Θέμης θα πηγαινοέρχεται και μετά τον Αύγουστο θα κάνουμε όλοι μαζί διακοπές».

Σταματίνα Τσιμτσιλή περιοδικό YOU

Σταματίνα Τσιμτσιλή μαγιό

Περισσότερα στο νέο τεύχος του You που κυκλοφορεί από σήμερα με 1,5 ευρώ