Σοκάρει η εξομολόγηση του Ηλία Μαμαλάκη: «Όταν ήμουν στην εντατική, έλεγα ότι θα...»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σοκάρει η εξομολόγηση του Ηλία Μαμαλάκη: «Όταν ήμουν στην εντατική, έλεγα ότι θα...»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν, ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε μέσα σε όλα όχι μόνο για την σύζυγο που έχασε αλλά και για το πρόβλημα υγείας που είχε καθώς τόνισε πως μόλις συνειδητοποιήσεις ότι πρόκειται για κάτι σοβαρός τότε η σκέψη σου αλλάζει για δέκα μέρες. Βέβαια, ο σεφ πριν από καιρό είχε μιλήσει και για την εκπομπή της Σαλαγκούδη όπου αποφάσισε να αποχωρήσει για προσωπικούς του λόγους.

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη του Ηλία Μαμαλάκη

Έχετε βιώσει την απώλεια του ανθρώπου σας. Τι είναι αυτό που σας έδωσε τη δύναμη να ξανά σταθείτε στα πόδια σας;

«Νομίζω με βοήθησε ο χαρακτήρας μου και οι άνθρωποι γύρω μου, που με αγαπούν, τους αγαπώ και έπρεπε να επιβιώσω»

-Αντιμετωπίσατε και ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ευτυχώς ξεπεράστηκε. Τι μαθήματα πήρατε;

«Όλα αυτά τα θέματα υγείας, σου αλλάζουν τη σκέψη για δέκα μέρες. Την ενδέκατη μέρα που αισθάνεσαι καλά, τα ξεχνάς όλα. Όταν ήμουν στην εντατική, έλεγα ότι θα τα αλλάξω όλα, θα προσέχω πιο πολύ κλπ. Όταν έγινα καλά, συνέχισα να είμαι στην ίδια τρέλα, που ήμουν και πριν»

Η περιπέτεια της υγείας του Ηλία Μαμαλάκη

Ο Ηλίας Μαμαλάκης σε μια σπάνια συνέντευξη του μίλησε στο Πρωινό για την περιπέτεια της υγείας του και το πολύωρο χειρουργείο που έκανε στο μάτι του.

«Έκανα βλεφαροπλαστική στο αριστερό μάτι. Όχι για λόγους αισθητικής, αλλά γιατί είχα μια πτώση που έπρεπε να διορθωθεί. Δεν έβλεπα πολύ καλά, όταν ήμουν καθιστός και έβλεπα τηλεόραση. Κουραζόταν το μάτι και έπεφτε το βλέφαρο… Έχουν περάσει 15 – 17 μέρες που έχω κάνει την επέμβαση.

Έχω αναρρώσει, έχω βγάλει τα ράμματα και όπου να ‘ναι θα φύγει και το πρήξιμο. Είναι μια εγχείρηση που κράτησε δυόμιση με τρεις ώρες με μέθη».

Όσο για τα εγγονάκια του είπε: «Είναι πρωτόγνωρη χαρά, το πιάνεις στα χέρια σου, νιώθεις τους χτύπους της καρδιάς και νομίζεις ότι είναι το ιερότερο και μεγαλύτερο ηρεμιστικό που μπορεί να νιώσει κανείς».

Και για την απουσία του από την tv, υπογράμμισε: «Έχω 10 χρόνια να κάνω τηλεόραση. Ή είσαι διαδρομιστής και γυρίζεις στους διαδρόμους και λες πόσο ωραίος είμαι ή έχεις πολλούς χορηγούς».