Μαμαλάκης: Η απάντηση για την παραίτηση του από την εκπομπή της Σαλαγκούδη

«Μου είχαν πει ότι θα έχω ένα συγκεκριμένο ρόλο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαμαλάκης: Η απάντηση για την παραίτηση του από την εκπομπή της Σαλαγκούδη

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε»” παραχώρησε συνέντευξη ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο οποίος μίλησε για την Ανθή Σαλαγκούδη, αλλά και για τον λόγο που είχε παραιτηθεί από την εκπομπή που παρουσίαζε στην ΕΡΤ.

«Δεν βλέπω ούτε… τα τρέιλερ του Survivor, μου είναι παντελώς αδιάφορο. Τους αφήνουν νηστικούς, μπαίνουν στη θάλασσα, βγαίνουν από τη θάλασσα, πετάνε μια μπάλα… Το να έβλεπα λοκατζήδες στη βασική τους εκπαίδευση, θα με ενδιέφερε περισσότερο. Το άκουσα ότι η Ανθή Σαλαγκούδη πήγε στο Survivor και μου έκανε εντύπωση, γιατί είναι μια γυναίκα σύγχρονη μεν, πολύ όμορφη, πολύ καλοβαλμένη, αλλά δεν μου είχε φανεί πολύ αθλητικός τύπος. Και νομίζω ότι στο Survivor θα πάει κάποιος, ο οποίος έχει κάποιες επιδόσεις σε αθλήματα, σε αντοχές κ.λπ.», είπε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η απάντηση του Μαμαλάκη για την παραίτησή του από την εκπομπή της Σαλαγκούδη στην ΕΡΤ

«Μου είχαν πει ότι θα έχω ένα συγκεκριμένο ρόλο. Στη ροή της πρώτης και της δεύτερης εκπομπής, δεν τον πήρα αυτό τον ρόλο. Εμένα δεν με ενδιέφερε να πάω να μαγειρεύω, να πάω να κάνω μια συνταγή στη ροή της εκπομπής, και στην τρίτη εκπομπή παραιτήθηκα», ανέφερε μετά το «άδειασμα» στη Βανδή.

Γιώργος Λιάγκας: «Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι φίλη μου! Εγώ την έπεισα να πάει στο Survivor»

Γιώργος Λιάγκας Ανθή Σαλαγκούδη

Πρώτη ημέρα σήμερα για τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό και έδωσε πολύ «ψωμί» για σχόλια, αφού αναφέρθηκε στη φημολογούμενη σχέση του με την Ανθή Σαλαγκούδη, αποκαλύπτοντας πως δεν ήταν τίποτα παραπάνω από φίλοι, ενώ εκείνος ήταν που την έπεισε να πάει στο Survivor 4.

Αφορμή για να γίνει η αναφορά αυτή ήταν η πορεία της μέσα στο παιχνίδι, αλλά και το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.

Φαίη: Εσύ την ξέρεις την Ανθή;

Γιώργος: Ένας φιλαράκος σας εδώ που λείπει, ο Άρης Καβατζίκης, πριν από έναν χρόνο, είχε βγάλει ένα εξώφυλλο και είχε πει ότι είναι σχέση μου η Ανθή Σαλαγκούδη.

Φαίη: Καλά, δεν χρειάζεται τώρα να ξεκινήσεις να μας αναλύεις… Πρώτα απ’ όλα, είναι και δικός σου φίλος και εξαιρετικός δημοσιογράφος.

Γιώργος: Καλά...

Φαίη: Τι καλά; Θα κάνεις τώρα σαν τον Κωστόπουλο;

Γιώργος: Να πω αυτό που θέλω να πω.

Φαίη: Όχι. Αυτό δεν ήταν μέσα στη σκαλέτα.

Γιώργος: Η Ανθή είναι φίλη μου. Εγώ την έπεισα να πάει στο Survivor.