H Ναταλία Δραγούμη έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί - Το σώμα της εντελώς αρετουσάριστο

Αδιανόητο! Μακάρι να είχαμε τέτοιο κορμί στα 48 μας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
H Ναταλία Δραγούμη έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί - Το σώμα της εντελώς αρετουσάριστο

Η Ναταλία Δραγούμη στα 48 της με το σώμα της βάζει κάτω ακόμη και 20αρες. Διατηρεί απίστευτες αναλογίες και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες της με μαγιό που ανεβάζει συχνά στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τα σχόλια από κάτω να είναι δεκάδες.

Η ηθοποιός που είχε πάει δικαστικά για γυμνές φωτογραφίες της, το τελευταίο διάστημα χαλαρώνει μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, κάνοντας τις καλοκαιρινές της διακοπές με τα μπάνια στη θάλασσα να είναι καθημερινά.

Η αρετουσάριστη φωτογραφία της Ναταλίας Δραγούμη

Η Ναταλία Δραγούμη πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της από τα παιχνίδια της στην παραλία, φορώντας το μαγιό της. Μάλιστα, είδαμε πως είναι πραγματικά το κορμί της και πάθαμε πλάκα.

Η ηθοποιός στα 48 της διατηρεί άψογες αναλογίες και είχε αποκαλύψει το μυστικό της. «Όταν δεν έχω γυρίσματα γυμνάζομαι πολύ, εώς και έξι φορές την εβδομάδα. Όσον αφορά τη διατροφή μου προσέχω να μη τρώω άμυλο σε συνδυασμό με πρωτεΐνη και γλυκά. Γενικά, έχω αδυναμία στα γλυκά!», είχε πει, συνεχίζοντας λέγοντας πως δεν χρησιμοποιεί προϊόντα για την κυτταρίτιδα.

«Καθόμουν με τους γονείς μου και έβλεπα το στήθος μου στην τηλεόραση»

Η Ναταλία Δραγούμη παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Artpodcast και μεταξύ άλλων μίλησε για την καριέρα της καθώς και για την αντίδραση των γονιών της στις τολμηρές σκηνές που γύρισε.

Η ηθοποιός πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή The 2night Show, αναφέρθηκε και σε κάποιες γυμνές φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει.

«Υπήρχαν εποχές, τότε που ξεκίνησα εγώ, που το γυμνό ήταν πάρα πολύ της μόδας. Θυμάμαι να καθόμαστε στον καναπέ και είχε το τρέιλερ μια ταινίας, το τρέιλερ ενός σίριαλ και είχα και το γυμνό στο θέατρο».

«Ξαφνικά, εκεί που καθόμουν με τους γονείς μου, βλέπω δύο τρεις φορές το στήθος μου» πρόσθεσε η Ναταλία Δραγούμη. «Ήταν λίγο άβολο… Όταν κάποια θεία μου έλεγε στον μπαμπά μου, «γιατί η Ναταλία είναι γυμνή στην τηλεόραση» απαντούσε ο πατέρας μου πως είναι μέρος της δουλειάς μου».