Σοφία Νομικού: Έγινε πρώτη φορά μητέρα

Να σας ζήσει!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σοφία Νομικού: Έγινε πρώτη φορά μητέρα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Σοφία Νομικού καθώς έγινε για πρώτη φορά μητέρα, καρπός του έρωτά της με τον σύντροφό της. Την Σοφία Νομικού την είδαμε φέτος ως hair stylist στην εκπομπή της Δούκισσας Νομικού “Super Makeover” όπου έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Μάλιστα, η ίδια γέννησε κοριτσάκι και όπως φαίνεται από την φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι και οι δύο πολύ καλά στην υγεία τους.

Βέβαια μαζί με την δημοσίευση μας αποκάλυψε και το όνομα που θα πάρει η μικρή. Έγραψε χαρακτηριστικά «Μετά από 24 ώρες αγωνίας, πόνου και συγκίνησης, ήρθε στην αγκαλιά μας το πιο γλυκό φατσάκι και τα ξέχασα όλα. Καλώς ήλθες μικρή μας Νίκολα! Τη στιγμή που γεννήθηκες εσύ, γεννήθηκαν και δύο γονείς! Μας πλημμύρισες με αγάπη και χαρά!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Σοφίας Νομικού

Η ανακοίνωση της συνεργάτιδας της Δούκισσας Νομικού για τον γάμο της

Με μία πολύ ευχάριστη έκπληξη ξεκίνησε η εκπομπή της Δούκισσας Νομικού καθώς μία από τις συνεργάτιδές της θέλησε να αποκαλύψει πως αυτόν τον Αύγουστο πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της.

Μετά την αποκάλυψη της Σοφίας Νομικού πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι, σειρά είχε η Έλενα Παπασταύρου, η οποία είναι υπεύθυνη του styling στην εκπομπή και μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα για την προσωπική της ζωή με τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής.

«Παντρεύομαι τον Αύγουστο. Ήρθε κι αυτή η στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενη. Θα ντυθώ νυφούλα εκεί που δεν το περίμενα γιατί δεν είμαι καθόλου ρομαντική. Έχω βρει το νυφικό μου, είναι πολύ απλό και minimal. Είναι στο στιλ μου, όπως πρέπει.

Έγινε πάρα πολύ ωραία η πρόταση γάμου. Ήμασταν πέρυσι διακοπές, βλέπαμε την θάλασσα και μου λέει θέλεις να έρθουμε εδώ του χρόνου να παντρευτούμε; Δεν το περίμενα γιατί ζούμε χρόνια μαζί», είπε χαρακτηριστικά.