Πρωινό ΑΝΤ1: Το πρόσωπο που "έκλεψε" η Φαίη Σκορδά από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αυτή είναι η νέα ομάδα Λιάγκα - Σκορδά μετά την αποχώρηση Παραδεισανού και Ουγγαρέζου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό ΑΝΤ1: Το πρόσωπο που

Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν η ομάδα του Πρωινού του ΑΝΤ1 θα είναι άκρως ανανεωμένη με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να έχουν "κλέψει" πρόσωπο από την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, αφού το πάνελ τους θα είναι διαφορετικό.

Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να βρίσκεται ήδη εκτός σταθμού, αλλά και μετά την αποχώρηση της Νάνσυς Παραδεισανού, οι ιθύνοντες έψαξαν για νέα πρόσωπα που θα καθίσουν δίπλα από το τηλεοπτικό δίδυμο.

Αυτό είναι το πρόσωπο που από την Παπαγεωργίου πάει σε Λιάγκα - Σκορδά

Όπως αναφέρει η Τίνα Μεσσαροπούλου, το πάνελ θα είναι ολιγομελές αφού το περσινό πείραμα με την Κόνι Μεταξά και τον Δημήτρη Μοθωναίο απέτυχε. Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι θα υπάρξουν αλλαγές και πίσω από τις κάμερες.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Τεργιάκης είναι ο πρώτος που έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο ενώ στην ομάδα θα προστεθεί η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Στο Πρωινό ΑΝΤ1 η Φωτεινή Πετρογιάννη

Το φινάλε του Πρωινού του ΑΝΤ1 - Όσα είπαν Λιάγκας και Σκορδά

Με μεγάλη συγκίνηση έκλεισε η φετινή σεζόν του Πρωινού, με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό, και να ανακοινώνουν μία ηχηρή αποχώρηση από την εκπομπή τους.

Συγκεκριμένα, οι δύο παρουσιαστές είπαν το δικό τους «αντίο» στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και του ευχήθηκαν να τα πάει καλά στο νέο του ξεκίνημα, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που τον ήθελαν να φεύγει από την εκπομπή.

Από τη μεριά του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συγκινήθηκε ιδιαίτερα με τα λόγια των παρουσιαστών και βούρκωσε λίγο πριν το φινάλε.

«Να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ όλους. Μια χρονιά ιδιαίτερη. Ήμασταν μαζί, την περάσαμε μαζί, σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ μπροστά και πίσω από τις κάμερες, το κοντρόλ μας και τα παιδιά που δουλεύουν για αυτή την εκπομπή νυχθημερόν με πολλές δυσκολίες φέτος λόγω κορvνοϊού. Να ευχαριστήσουμε πολύ το κανάλι μας», είπε η Φαίη Σκορδά.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Να πούμε καλή επιτυχία στον Δημητρό στα νέα του καθήκοντα τα τηλεοπτικά. Δημήτρη να πάνε όλα καλά. Είσαι φίλος μας πολύ. Καλό καλοκαίρι να είστε όλοι καλά».