Γιώργος Γιαννόπουλος: «Δεν πιστεύω τόσο σε αυτό που λέμε πίστη. Βέβαια, εμβολιάστηκα»

Όλα όσα ανέφερε ο ηθοποιός

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιώργος Γιαννόπουλος: «Δεν πιστεύω τόσο σε αυτό που λέμε πίστη. Βέβαια, εμβολιάστηκα»

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» στο Open. Ο ηθοποιός στην συνέντευξη αναφέρθηκε και για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού καθώς ο ίδιος έχει εμβολιαστεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με την κ. Παγώνη πρόκειται να έχουμε 10.000 κρούσματα τον Αύγουστο σε περίπτωση που δεν εμβολιαστούμε και δεν τηρήσουμε τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος ξεκίνησε λέγοντας χαρακτηριστικά, «Η γνώση και η επιστήμη είναι πολύ μεγάλο πράγμα σε αυτή τη ζωή. Δεν πιστεύω τόσο σε αυτό που λέμε πίστη. Βέβαια, εμβολιάστηκα. Πιστεύω ότι είναι η μόνη λύση και το προτείνω στους ανθρώπους, όσο μπορώ να επηρεάσω με αυτή την ταπεινότητά μου…»

Συνέχισε λέγοντας «Θυμώνω αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Είχα πει ότι είναι μια βλακεία που δεν εμβολιάζονται, και παρεξηγήθηκα. Δεν έχω να πω τίποτα στους ανθρώπους, δεν μπορώ, σηκώνω τα χέρια. Απευθύνομαι σε αυτούς: όταν την επιστήμη την χρειαζόμαστε εκεί που μας κάνει καλό είναι καλή κι εκεί είναι κακή; Λένε "το εμβόλιο έγινε γρήγορα". Αυτή είναι η μαγκιά. Αυτό είναι η επιστήμη, Προχωρά πολύ γρήγορα τα πράγματα».

Δείτε παρακάτω το βίντεο του Γιώργου Γιαννόπουλου με τις δηλώσεις του

Οι δηλώσεις του Γιώργου Γιαννόπουλου για τα εμβόλια του κορωνοϊού

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή φλΕΡΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Ο γνωστός ηθοποιός που πριν μερικές μέρες αποκάλυψε και ένα τρομακτικό γεγονός που βίωσε, μίλησε στη Νάντια Κοντογεώργη και ξέσπασε για το πως αντιλαμβάνονται ορισμένοι συνάδελφοί του το θέμα με την πανδημία.

«Δεν αισθάνθηκα ότι μας έκλεισαν, είναι μέτρα προσφοράς και προστασίας. Ποιος θέλει να μας καταστρέψει. Οι κυβερνώντες μας προστατεύουν, περιφρούρηση. Λυπάμαι και για κάποιους συναδέλφους, που έχουν διαβάσει και δύο τρία βιβλία και Τσέχωφ. Δεν μπορώ να ακούω δεν θα κάνουν το εμβόλιο.

Η κοινωνία πήγε μπροστά από τα εμβόλια και την επιστήμη. Ή άλλοι λένε χειρότερα ας το κάνουν οι άλλοι και μετά εμείς. Πρέπει να έχεις λίγο μυαλό, αυτό είναι ηλιθιότητα. Στατιστικά είναι πιο πιθανό να πάθεις τρακάρισμα ή κάτι άλλο, παρά να πάθεις κάτι από το Astra Zeneca. Είναι χαζό.»