Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του Σάκη Κατσούλη λίγο μετά το τέλος του Survivor 4

Άλλαξε το στυλ και το χρώμα των μαλλιών του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του Σάκη Κατσούλη λίγο μετά το τέλος του Survivor 4

Αφού πρώτα μας έδειξε την συγκλονιστική θέα που έχει από το σπίτι του στην Αθήνα, ο Σάκης Κατσούλης μοιράστηκε και μια αλλαγή που έκανε στην εμφάνιση του.

Ο νικητής του Survivor 4, λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού, είναι πιο ενεργός από ποτέ στα social media και συνεχώς δημοσιεύει στιγμές από την ζωή του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Αυτή τη φορά λοιπόν, ο ίδιος καλησπέρισε το κοινό του στο instagram με μια selfie που τράβηξε μέσα στο αυτοκίνητο, ωστόσο εμείς σταθήκαμε στην αλλαγή που έκανε στα μαλλιά του.

Όπως βλέπουμε, ο Σάκης άνοιξε λίγο το χρώμα των μαλλιών του πηγαίνοντας το σε καστανές αποχρώσεις, ενώ πλέον δεν είναι ίσιο αλλά μπούκλες.

Αναντίρρητα το υποστήριζει πολύ και του πηγαίνει!

Η αλλαγή στα μαλλιά του Σάκη Κατσούλη

Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του Σάκη Κατσούλη λίγο μετά το Survivor 4

«Bγήκαν και έλεγαν ότι είναι κολλητοί μου, αλλά δεν ίσχυαν αυτά....»

Λίγο πριν φέρει στο φως αδημοσίευτες φωτογραφίες του από το Survivor 4, ο Σάκης Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη την Κατερίνα Θεοδωροπούλου και το ένθετο “Τύπος TV” που κυκλοφορεί με τον “Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής” και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης, τόνισε μεταξύ άλλων πως πολλοί που βγήκαν και μιλούσαν, όσο ο ίδιος ήταν στο παιχνίδι, δεν είναι φίλοι του.

Οι δικοί σου άνθρωποι τι σου λένε;

Το θετικό είναι ότι όλοι ήταν υπερήφανοι για την εικόνα που είχα στο παιχνίδι. Μου λένε ότι σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν έδειξα κάτι άλλο. Από την πρώτη στιγμή είπα ότι πάω στο παιχνίδι για το αγωνιστικό κομμάτι και το έκανα. Τις περισσότερες φορές δεν ασχολήθηκα με άλλα πράγματα. Οπότε είναι υπερήφανοι για μένα, αν και οι γονείς μου ακόμη δεν έχουν ξεχάσει κάποια αρνητικά σχόλια. Προσπαθώ να τους πείσω να τα αφήσουν όλα πίσω.

Είδες δηλώσεις δικών σου ανθρώπων, που να σκέφτεσαι ότι θα ήθελες να τα έχεις αποφύγει;

Η μητέρα μου δεν μίλησε, η αδερφή μου βγήκε, έχω δει τι έχει πει και θεωρώ ότι ήταν πολύ μετρημένη στις συνεντεύξεις της. Θεωρώ ότι το έκανε πολύ σωστά, κανείς άλλος από τους δικούς μου δεν βγήκε να μιλήσει, ούτε συνέταιροί μου, ούτε κολλητοί μου. Πολλοί βγήκαν και έλεγαν ότι είναι κολλητοί μου, όμως δεν ίσχυαν αυτά. Είναι άνθρωποι που τους είχα δει πριν από το παιχνίδι ελάχιστες φορές, δεν έχουν καν το κινητό μου. Δεν πειράζει όμως.