Σπάνια εμφάνιση της Ελένης Ψυχούλη με μαγιό - Χωρίς καθόλου ρετούς

Έχει σωματάρα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σπάνια εμφάνιση της Ελένης Ψυχούλη με μαγιό - Χωρίς καθόλου ρετούς

Την Ελένη Ψυχούλη την έχουμε γνωρίσει μέσα από τις απολαυστικές εκπομπές που κάνει, ωστόσο αυτόν τον καιρό, η διάσημη τηλεοπτική σεφ έχει αποφασίσει να κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να απολαύσει το καλοκαίρι της.

Έτσι, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία από την παραλία, την οποία έχει επισκεφθεί με μία πολύ καλή της φίλη.

Στη φωτογραφία, η Ελένη Ψυχούλη ποζάρει με το μαγιό της και πρόκειται για μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της έτσι, ενώ δεν έχει κάνει καθόλου ρετούς και όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς, έχει κορμάρα.

Η φωτογραφία της Ελένης Ψυχούλη με μαγιό

Ελένη Ψυχούλη μαγιό

Η εξομολόγηση της Ελένης Ψυχούλη στα Μεσάνυχτα

«Έχω περάσει πολλές φουρτούνες, γι’ αυτό είμαι αισιόδοξη. Είμαι εδώ όμως ακόμη. Οι δικοί σου άνθρωποι που φεύγουν μπορούν να σε αλλάξουν. Η απώλεια του καλύτερού μου φίλου. Η απώλεια των γονιών είναι μέσα στη φυσική τάξη των πραγμάτων. Όταν διαρρηγνύεται αυτή η φυσική πράξη είναι εκεί που τρελαίνεσαι.

Ο φίλος μου έφυγε νωρίς. Έφυγε νωρίς από καρκίνο. Όλα αυτά τα κλισέ που λέμε στους θανάτους… Ναι, οκ, δεν ακυρώνουν ότι στο τέλος ο θάνατος είναι νικητής. Ό,τι και να κάνουμε. Αυτό μου μαθαίνει πράγματα. Ότι πρέπει να είμαι ταπεινή και πρέπει να σέβομαι τα πάντα.

Την κάθε μέρα που ξυπνάω και ανοίγω τα μάτια μου. Και να λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Γιατί στο τέλος θα νικήσει ο θάνατος, αλλά στο ενδιάμεσο υπάρχει ένα τεράστιο πάρτι που λέγεται ζωή» είπε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Ψυχούλη.

ψυχούλη ελένη θάνατος μητέρας

Η Ελένη Ψυχούλη σπούδασε γαλλική φιλολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, σκηνοθεσία στη Σχολή Σταυράκου και κλασικό πιάνο στο Εθνικό Ωδείο και στην Ecole Normale του Παρισιού.

Εργάστηκε για 16 χρόνια ως βοηθός του γλύπτη Τάκη, με ειδίκευση στις εκδόσεις καταλόγων και τις δημόσιες σχέσεις. Έζησε για 10 χρόνια στο Παρίσι και μετέφρασε 10 βιβλία από τα γαλλικά για τις εκδόσεις «Λιβάνη».
Το 1999 ανέλαβε την στήλη για το εστιατόριο, «Πείνα» του «Symbol», ένθετου στην εφημερίδα «Επενδυτής».

Από τότε έχει εργαστεί στην «Καθημερινή», στο «Down Town», στην εφημερίδα «Θέμα», στο περιοδικό «Blue» της αεροπορικής εταιρίας «Aegean», στην free press εφημερίδα «Lifo», στο περιοδικό «Ευ Ζην» και σε όλα τα έντυπα των Ειδικών Εκδόσεων στις εκδόσεις Imako.

Έχει εργαστεί και ως γαστρονομικός συντάκτης στο περιοδικό «Homme» και στα ειδικά ένθετα της εφημερίδας «Ημερησία», στο «Βήμα Γκουρμέ», στο περιοδικό «Βημαγκαζίνο», «V men», τα ταξιδιωτικά ένθετα της εφημερίδας «Τα Νέα» και του «Μaison Decoration» και στο περιοδικό «Cook Book», ένθετο στο «Έθνος».

Το 2009 κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο από τις εκδόσεις «Φερενίκη» με τίτλο «25 σεφ σε 25 λεπτά».

Έχει συνεργαστεί ως μόνιμος συντάκτης στα περιοδικά «Marie Claire», «Maison & Decoration», «Votre Beaute», «Celebrity», «Pink», «Passport», «Grazia» και «Free».Η καταγωγή της είναι από το Βόλο.