Δέσποινα Βανδή: Οι τρυφερές ευχές της κόρης της για τα γενέθλιά της

Υπέροχα λόγια για τη μαμά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: Οι τρυφερές ευχές της κόρης της για τα γενέθλιά της

Μπορεί οι μέρες αυτές να είναι ιδιαίτερα δύσκολες για την Δέσποινα Βανδή αφού, ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαϊδη, ωστόσο την ίδια στιγμή, η αγαπημένη τραγουδίστρια παίρνει δύναμη από τα παιδιά της.

Συγκεκριμένα, η κόρη της, Μελίνα, θέλησε να της ευχηθεί με τον πιο τρυφερό τρόπο, με δύο αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι αναρτήσεις της Μελίνας Νικολαϊδη για τη Δέσποινα Βανδή

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από αυτή την ευχή του παιδιού μου σήμερα! Σε ευχαριστώ αγάπη μου», έγραψε η Δέσποινα Βανδή, αναδημοσιεύοντας τις φωτογραφίες που ανέβασε η κόρη της.

Δέσποινα Βανδή παιδιά
Δέσποινα Βανδή Μελίνα Νικολαϊδη

Τα πρώτα γενέθλια χωρίς τον Ντέμη Νικολαϊδη

Τα πρώτα γενέθλιά της μετά τον χωρισμό από τον Ντέμη Νικολαΐδη γιορτάζει σήμερα, 22 Ιουλίου, η Δέσποινα Βανδή, με την ίδια να μην βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αρσενάκος, ο μάνατζετ της Δέσποινας Βανδή αναφορικά με το διαζύγιο τους.

Μπορεί η ίδια να μην έχει ακόμα δημοσιεύει κάτι για την ξεχωριστή αυτή μέρα, ωστόσο πολλοί ήταν οι celebrities που έσπευσαν να της ευχηθούν για τα γενέθλια της.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοκλώνης, η Δανάη Μπάρκα και ο Αργύρης Αγγέλου, προχώρησαν σε μερικά Insta Stories στους προσωπικούς τους λογαριασμόυς στο Instagram, προκειμένου να ευχηθούν στην γνωστή τραγουδίστρια, δημοσιεύοντας κοινές τους φωτογραφίες.

Δέσποινα Βανδή γενέθλια ευχές Αργύρη Αγγέλου

Πόσο χρονών έγινε η Δέσποινα Βανδή;

Η αγαπημένη τραγουδίστρια λοιπόν είναι κατά έναν χρόνο μεγαλύτερη, ωστόσο εσείς μπορείτε να μαντέψετε τα πόσα κλείνει σήμερα;

Εμείς κάναμε ένα poll στον προσωπικό λογαριασμό του Youweekly στο instagram το οποίο τρέχει ακόμα οπότε μπείτε να ψηφίσετε!

 Δέσποινα Βανδή τα πρώτα γενέθλια χωρίς τον Ντέμη Νικολαϊδη