Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου τους

Όλα έτοιμα για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου τους

Όλα είναι έτοιμα για τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιώργο Παπαγεωργίου, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί σε λίγο καιρό, στη Σύρο, τον τόπο καταγωγής της ηθοποιού από τις Άγριες Μέλισσες.

Όλα όσα θα γίνουν στον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της Espresso, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου θα παντρευτούν στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ποσειδωνίας, στην έπαυλη Τσιροπίνα, στην Ντελαγκράτσια της Σύρου.

Το ζευγάρι έχει καλέσει φίλους και συγγενείς και φυσικά το «παρών» θα δώσουν και οι ηθοποιοί από τη σειρά Άγριες Μέλισσες. Ανάμεσα σε αυτούς η Έλλη Τρίγγου και η Μαρία Κίτσου που συμπρωταγωνιστούν με τη Δανάη Μιχαλάκη καθώς και ο Ιωάννης Αθανασόπουλος που είναι κολλητός της.

Μετά το γάμο, θα γίνει δεξίωση στο ξενοδοχείο «Alkyon», ενώ την επόμενη μέρα το ζευγάρι θα πραγματοποιήσει ένα πάρτι στο Κίνι για να ευχαριστήσει τους καλεσμένους που έκαναν όλο το ταξίδι μέχρι τη Σύρο για να παρευρεθούν στον γάμο.

Δανάη Μιχαλάκη Γιώργος Παπαγεωργίου γάμος

Η αμήχανη αντίδραση του Ιωάννη Αθανασόπουλου στην ερώτηση για τον γάμο Μιχαλάκη - Παπαγεωργίου

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love it και έτσι, η Ιωάννα Μαλέσκου δεν μπόρεσε να μην τον ρωτήσει για το γάμο της καλής του φίλης, Δανάης Μιχαλάκη. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια θέλησε να μάθει, αν ο ηθοποιός έχει λάβει το προσκλητήριό του.

Στο άκουσμα της ερώτησης, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος πάγωσε και ήρθε σε μεγάλη αμηχανία καθώς δεν ήξερε τι να της απαντήσει.

Τελικά απέφυγε την ερώτηση και αρκέστηκε στο να πει ότι ο γάμος θα γίνει στη Σύρο φέτος το καλοκαίρι και η παρουσιάστρια άλλαξε το θέμα άμεσα.