Σοκ! Έτσι είναι σήμερα η Στέλλα Μπεζαντάκου - Τα "καυτά" βίντεο με μικροσκοπικά μπικίνι

Μερικά είναι και για.... άνω των 18

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοκ! Έτσι είναι σήμερα η Στέλλα Μπεζαντάκου - Τα

Εξαφανισμένη από την showbiz είναι η Στέλλα Μπεζαντάκου, η οποία πλέον έχει επιλέξει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η τραγουδίστρια που αγαπήθηκε πολύ το 2003 με το πρώτο της CD να γίνεται έγινε 6 φορές διαμαντένιο σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Αν σκρολάρει κανείς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θα δει πως είναι καθημερινή χρήστης, αφού μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορες στιγμές από τη ζωή της. Ειδικά μάλιστα, από τις εξορμήσεις της στη θάλασσα.

Η παίκτρια του θρυλικού πλέον «Bar» έχει πει ουκ ολίγες φορές πει το «ναι» στις αισθητικές παρεμβάσεις, με την εικόνα της εν εν έτει 2021 να μην έχει την παραμικρή σχέση με αυτή που θυμόμαστε. Εμφανώς αδυvατισμένη, πιο φρέσκια και απόλυτα… ορεξάτη ποζάρει στον φακό και επιμένει να μην αποκαλύπτει την ηλικία της.

Οι αναρτήσεις της Στέλλας Μπεζεντάκου προκαλούν "σεισμό", αφού τα μπικίνι της μερικές φορές δεν φαίνονται καν!

Έτσι είναι σήμερα η Στέλλα Μπεζαντάκου

Για αυτό το λόγο δεν έκανε οικογένεια η Στέλλα Μπεζαντάκου

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night showm, φιλοξενήθηκε το 2019 η Στέλλα Μπεζαντάκου. Η τραγουδίστρια μετά από χρόνια αποχής από τις πίστες επέστρεψε τότε στην τηλεόραση πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, αναφέρθηκε στην προσπάθεια της γίνει μαμά, αποκαλύπτοντας πως έκανε μια εξωσωματική αλλά δεν τα κατάφερε.

«Ήθελα να κάνω ένα παιδί με τον Χρήστο, δεν ήθελα απλά να κάνω. Αν είχα γίνει κι εγώ μαμά δεν θα γύρναγα πάλι τη νύχτα. Δεν μπόρεσα να κάνω παιδί… Έκανα μια εξωσωματική και δεν θέλω να ξαναμπώ στη διαδικασία. Το προσπάθησα αλλά όλα για κάποιον λόγο γίνονται», εξομολογήθηκε η ίδια.