10+1 γυναίκες της Ελληνικής showbiz που έκαναν πλαστική στη μύτη

Καλά σοκ! Για την 4η δεν το γνωρίζαμε, πιστεύαμε πως είχε φυσική ομορφιά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
10+1 γυναίκες της Ελληνικής showbiz που έκαναν πλαστική στη μύτη

Με αφορμή την αδιανόητη αλλαγή στην εμφάνιση της Τζούλιας Καραγιάννη από το Power of love, βρήκαμε 11 γυναίκες της ελληνικής showbiz που προχώρησαν σε επέμβαση με σκοπό να κάνουν πλαστική στη μύτη τους. Μερικές από ασχημόπαπα έγιναν κύκνοι, άλλες όμως δεν είχαν τεράστια διαφορά.

Η πιο συνηθισμένη πλαστική που επιλέγουν να κάνουν είναι εκείνη της μύτης αφού σύμφωνα με τις ίδιες , αισθάνονται αδικημένες από τα προσόντα που τους έχει δώσει η φύση.

Αυτές είναι οι γυναίκες της showbiz που έχουν κάνει πλαστική μύτης

Φαίη Σκορδά

Πλαστική μύτης Φαίη Σκορδά

Κατερίνα Καινούργιου

Πλαστική μύτης Κατερίνα Καινούργιου

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Πλαστική μύτης Σταματίνα Τσιμτσιλή

Κατερίνα Λέχου

Πλαστική μύτης Κατερίνα Λέχου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πλαστική μύτης Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Χριστίνα Λαμπίρη

Χριστίνα Λαμπίρη πλαστική μύτης

Τατιάνα Στεφανίδου

Πλαστική μύτης Τατιάνα Στεφανίδου

Νίνα Λοτσάρη

Πλαστική μύτης Νίνα Λοτσάρη

Ελένη Χατζίδου

Πλαστική μύτης Ελένη Χατζίδου

Νατάσα Θεοδωρίδου

Πλαστική μύτης Νατάσσα Θεοδωρίδου

Και η Όλγα Τρέμη έχει κάνει πλαστική

Η εποχή που οι αισθητικές επεμβάσεις αποτελούσαν ταμπού έχουν περάσει στο παρελθόν. Σήμερα πέρα από τα spa, τα αυστηρά προγράμματα διατροφής και γυμναστικής, αλλά και τις θεραπείες προσώπου, το botox ανήκει στην top list κάθε σταρ που θέλει να διατηρήσει τέλεια την εμφάνισή του.

Μάλιστα, οι κύριοι και οι κυρίες της ελληνικής showbiz που αποφάσισαν να υποβληθούν σε μια αισθητική επέμβαση προχωρούν ένα βήμα παραπέρα και παραδέχονται χωρίς δισταγμούς τις μικρές αλλαγές που αποφάσισαν να κάνουν.

Πρώτη και καλύτερη, η δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη που τον περασμένο Σεπτέμβρη εμφανίστηκε πιο ανανεωμένη από ποτέ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, πριν από χρόνια. Η γνωστή δημοσιογράφος προκάλεσε πλήθος σχολίων, αλλά η ίδια δεν δίστασε να παραδεχτεί πως αποφάσισε να κάνει μερικές μικρές αλλαγές που την αναζωογόνησαν.

“Πράγματι, το έκανα. Το αποφάσισα στις αρχές του καλοκαιριού, γιατί πιστεύω ότι όλοι έχουμε δικαίωμα να βελτιώνουμε την εμφάνισή μας από τη στιγμή που αυτό μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα. Πιστεύω πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρύβονται αυτές οι επιλογές”, ανέφερε χαρακτηριστικά σε διαδικτυακό τόπο. Παράλληλα, η ίδια πρόσθεσε το εξής: “Το θεωρώ επιεικώς γελοίο να θεωρούνται ταμπού ή να αντιμετωπίζονται ως ένοχο μυστικό. Όλα αυτά βέβαια με μια προϋπόθεση: να έχουμε καθαρά στο μυαλό μας ότι καμία επέμβαση δεν μπορεί να μας κάνει νεότερους. Κάποιες επεμβάσεις μπορούν απλώς να μας κάνουν καλύτερους σε σχέση με την πραγματική μας ηλικία“.

Όλγα Τρέμη