Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ηλίας Μπόγδανος: Η πρώτη έξοδος μετά τη νοσηλεία του λόγω κορωνοϊού

Η φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram

Ηλίας Μπόγδανος: Η πρώτη έξοδος μετά τη νοσηλεία του λόγω κορωνοϊού
News 23.07.2021 14:05
Από Ελένη Ζουγανέλη

Την πρώτη του έξοδο μετά την νοσηλεία του στο νοσοκομείο με κορωνοϊό, έκανε ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο τραγουδιστή, λίγες ημέρες μετά το τέλος του Survivor 4, βρέθηκε θετικός στον ιό και χρειάστηκε να μείνει λίγες ημέρες στο νοσοκομείο, με το βίντεο του με τα σωληνάκια να συγκλονίζει.

Έχοντας ξεπεράσει τον ιό και σταθεί πάλι στα πόδια του, αποφάσισε να βρει για πρώτη φορά έξω και να χαλαρώσει, έπειτα από το τέλος της καραντίνας.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ηλίας Μπόγδανος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, φωτογραφία από τη βόλτα του, ενημερώνοντας πως πλέον χαίρεται την ελευθερία του.

Αυτή είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Ηλίας Μπόγδανος

Ηλίας Μπόγδανος έξοδος μετά τον κορωνοϊός

H εξομολόγηση του Ηλία Μπόγδανου για το Survivor 4

ρακτήρα σου πιστεύεις ότι σε βοήθησε περισσότερο να αντεπεξέλθεις στο παιχνίδι;

Το ότι αντιμετώπιζα τα πάντα θετικά, ό,τι κι αν συνέβαινε. Ακόμα και το πιο κακό πράγμα το έβλεπα με καλό μάτι. Υπήρχαν, βέβαια, και οι άσχημες στιγμές. Εννοείται! Δεν είμαστε ρομπότ. Εγώ έχω και το κακό ότι είμαι πολύ συναισθηματικός.

Όταν χαίρομαι, ανεβαίνω στα ύψη, κι όταν πέφτω, πέφτω πάρα πολύ χαμηλά. Κι όλο αυτό προφα­νώς φάνηκε σε ένα τέτοιο παι­χνίδι που δεν μπορείς να κρυ­φτείς. Γενικώς, όμως, στη ζωή μου έχω μάθει τα πάντα να τα αντιμετωπίζω με χαμόγελο. Και το ατύχημα που έχω περάσει με έχει ωθήσει στο να τα βλέ­πω όλα όμορφα και να μη χαλιέμαι με τίποτα μικρό.

Ποια ήταν η πρώτη φορά μέσα στο παιχνίδι που ένιωσες να λυγίζεις;

Η πιο βαριά στιγμή ήταν όταν έχασα τον πόντο στο τελευταίο αγώνισμα και αισθάνθηκα την απομόνωση. Εκεί διαλύθηκα. Πιο πριν, ένιωσα ότι είχα χάσει τον εαυτό μου την περίοδο που είπα το «ξερνάω» και είχα φτά­σει στο σημείο να βλέπω τον Σάκη σαν εχθρό. Εκεί πραγμα­τικά δεν με αναγνώριζα. Έβλε­πα τα αποσπάσματα και έλεγα «δεν είμαι εγώ».

Η αλήθεια είναι πως είχες εκφραστεί πολύ... γλαφυρά! Το έχεις μετανιώσει;

Απίστευτα. Το μόνο πράγμα που έχω μετανιώσει τόσο πολύ και θα άλλαζα στο παιχνίδι.

Ηλίας Μπόγδανος Survivor 4

Συζητιόταν πολύ πάντως το γεγονός πως Σάκης και Μαριαλένα εκμεταλλεύονταν τη σχέση τους για να προχωρήσουν στο παιχνίδι.

Όταν είσαι σε ένα τέτοιο μέ­ρος και έρχεται ένας άνθρω­πος που σε ξέρει και τον ξέ­ρεις τόσο καλά, τον αγαπάς και σε αγαπάει, ανεξαρτήτως από το αν είστε μαζί ή όχι, είναι σίγουρο ότι θα πλησιάσει πε­ρισσότερο ο ένας τον άλλο. Εί­ναι λογικό.

Εκεί είσαι τόσο μό­νος σου, που έρχεσαι κοντά με αγνώστους και δένεσαι τρο­μερά μαζί τους. Πόσο μάλλον όταν έρχεται ένας άνθρωπος από τη ζωή σου έξω. Είναι από­λυτα φυσιολογικό. Ο Σάκης και η Μαριαλένα ήταν τυχεροί που βρέθηκαν στο ίδιο παιχνίδι. Εν­νοείται πως αυτό τους βοήθη­σε, αλλά δεν είναι κακό. Κι εμέ­να, αν τύχαινε να είναι κάποια πρώην μου εκεί, θα με βοη­θούσε.

Εσύ είχες μια πολύ καλή σχέση με την Καρολίνα, με την οποία μπήκατε σχεδόν μαζί στο παιχνίδι.

Αυτό ήταν που μας έφερε κοντά στην αρχή. Βοήθησε πολύ ο ένας τον άλλο αγωνιστικά και όχι μόνο. Σαν αδελφή μου την ένιωσα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ηλίας Μπόγδανος: Όλη η αλήθεια για την σχέση του με την Καρολίνα

"Πριν από δυο εβδομάδες η σύντροφός του..." - Αποκάλυψη για την σχέση του Ηλία Μπόγδανου!

Share