Ήλιος: Ποιο πρόσωπο εισβάλλει στην σειρά του ANT1;

Ποιος είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ήλιος: Ποιο πρόσωπο εισβάλλει στην σειρά του ANT1;

Η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος» φαίνεται πως θα έχει αρκετές ανατροπές και την δεύτερη σεζόν όπου πρόκειται να δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Μάλιστα,αν και υπήρξαν ζευγάρια τα οποία αγαπήθηκαν αρκετά, αυτό πρόκειται να είναι το μέλλον τους

Αυτή είναι η ηθοποιός που εισβάλλει στην σειρά

Η ηθοποιός Αντιγόνη Φρυδά πρόκειται να ενσαρκώσει τον ρόλο της Ελπίδας στην σειρά «Ήλιος» όπου αρκετοί τηλεθεατές φάνηκαν να είναι πιστοί στην ώρα τους κάθε μέρα για να την παρακολουθήσουν.

Η Αντιγόνη Φρυδά θα είναι στην δεύτερο κύκλο της σειράς - Ήλιος

Η Ελπίδα ήταν μαζί με το Δημήτρη (Γιώργος Καραμίχος) στη Σχολή της Αστυνομίας και είχαν μια σύντομη ερωτική ιστορία. Από τότε οι δρόμοι τους χώρισαν... Εκείνη έχει γίνει μια ικανή και επιτυχημένη εγκληματολόγος στην Αθήνα. Είναι μια δυναμική και φιλόδοξη αστυνομικός καριέρας, που έρχεται στην Καβάλα για να βοηθήσει στη διαλεύκανση μιας διπλής στυγερής δολοφονίας που έχει συγκλονίσει την πόλη.

θα κάνει τα πάντα για να διαλευκάνει το έγκλημα – πολλές φορές σε κόντρα με τον Δημήτρη. Είναι τα κίνητρά της καθαρά ή υπάρχει και άλλος λόγος για την άφιξή της στην πόλη;

Η ανάρτηση του Μάριου Αθανασίου για τον Ήλιο

To δικό του «αντίο» θέλησε να πει ο Μάριος Αθανασίου στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος καθώς δεν θα βρίσκεται στην επόμενη σεζόν. Ο αγαπημένος ηθοποιός αποφάσισε να ανακοινώσει τα νέα αυτά με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η σειρά ανανέωσε και για του χρόνου, ωστόσο ο Μάριος Αθανασίου δε θα είναι πια μέρος της.

«Σήμερα κλείνει ένας κύκλος για μένα. Μια χρονιά με όμορφες εμπειρίες και πολύ καλή συνεργασία . Είμαι χαρούμενος που δούλεψα με αυτό το ταλαντούχο παιδί @evgeniadimitropoulou και όλους τους εξαιρετικούς συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Τον Αντ1 και την παραγωγη Πεδιο Σας ευχαριστώ όλους ανεξαιρέτως. Χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν ίδιο. Το ταξίδι δεν σταματάει ποτέ. Καλή συνέχεια σε όλους και εύχομαι η επόμενη χρονιά της σειράς Ηλιος να είναι ακόμα καλύτερη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάριος Αθανασίου στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.