Μαρία Ηλιάκη: Εξομολογείται την πρώτη της εμπειρία μετά τον δημόσιο θηλασμό - «Κάπως ντράπηκα»

«Τα πέταξα όλα και άρχιζα να θηλάζω»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Ηλιάκη: Εξομολογείται την πρώτη της εμπειρία μετά τον δημόσιο θηλασμό - «Κάπως ντράπηκα»

Πάνω από ένας μήνας έχει περάσει από την στιγμή που η Μαρία Ηλιάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, με την ίδια να μοιράζεται συνεχώς στιγμές μαζί της.

Η γνωστή παρουσιάστρια αυτή τη φορά θέλησε αναφερθεί στην εμπειρία της από την πρώτη της έξοδο σε καφετέρια μαζί με τη μικρούλα, μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η εξομολόγηση της Μαρίας Ηλιάκη

“Μπαίνω στο τρένο και αρχίζει λίγο να γκρινιάζει και λέω: Έτσι είσαι; Ευρωπαία. Τα πετάω όλα και αρχίζω να θηλάζω. Δεν τα πέταξα και όλα, απλά μου έχει πάρει μία φίλη ένα μαντήλι με το οποίο μπορείς να θηλάζεις. Μετά τον θηλασμό και καθ’ όλη τη διάρκεια του καφέ ήταν πάρα πολύ ήσυχη.

Μετά πήγα να τη θηλάσω ξανά, αλλά κάπως ντράπηκα, επειδή είχε πολύ κόσμο, δεν ξέρω… μάλλον αυτή αισθάνθηκε την αγωνία μου και παιδιά…. η μικρή άρχισε να σπαράζει, να μην θηλάζει με τίποτα. Να μην ξέρω τι να κάνω. Την πάω μέσα στο ξενοδοχείο και καταφέραμε να θηλάσουμε…” ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

 Μαρία Ηλιάκη εξομολόγηση για θηλασμό

«Όταν είδα το σώμα μου μετά την καισαρική, τρόμαξα»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέρθηκε στην αλλαγή που παρατήρησε μετά από τον τοκετό της καθώς έκανε live μετάδοση με την γυμνάστρια Μάντυ Περσάκη.

«Επανένταξη μετά την εγκυμοσύνη, δεν σημαίνει πως να χάσεις τα κιλά της εγκυμοσύνης. Σε κάποιες γυναίκες φεύγουν πιο εύκολα, σε άλλες πιο δύσκολα, είτε τα χάσεις σε έναν μήνα, είτε σε ένα χρόνο, δεν έχει σημασία, η κάθε μία έχει τους ρυθμούς και θα χάσει τα κιλά όποτε το θέλει αυτή…», είπε και συνέχισε λέγοντας

«Όταν είδα το σώμα μου μετά την καισαρική, τρόμαξα από τα πρηξίματα και γέννησα πριν τις 40 εβδομάδες. To θέμα δεν είναι να φύγουν τα κιλά, το θέμα είναι να είμαστε χαρούμενες, γιατί οι ορμόνες χορεύουν και υπάρχει ένα μωρό που κλαίει». «Έχω περάσει πολύ δύσκολα σε ό,τι αφορά το φαγητό καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, δηλαδή πάρα πολλούς εμετούς, πάρα πολλές καούρες, μπορώ να φάω πολύ λίγα πράγματα. Μόνο υδατάνθρακα λίγο, δηλαδή ψωμάκια, μακαρονάκια, ρύζι, πατάτα βραστή ή βραστό λαχανικό. Τέτοια πράγματα μπορώ να φάω. Το ψωμί και το τυρί είναι τα μόνα πράγματα που μου ηρεμούσαν το στομάχι και όπως καταλαβαίνετε έχω πάρει κάποια κιλά. Γύρω στα 14.

Θα μπορούσα να είχα πάρει και παραπάνω, αλλά ευτυχώς ο οργανισμός μου και το σώμα μου λόγω της προετοιμασίας που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια στην ομοιόσταση, αντιδρά πολύ σωστά. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις να τρως, βοηθάει πολύ και στην εγκυμοσύνη».