Στην Πάρο η Μάρα Ζαχαρέα - Δεν την έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες πόζες

Απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στην Πάρο η Μάρα Ζαχαρέα - Δεν την έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες πόζες

Στην όμορφη Πάρο βρίσκεται αυτές τις μέρες η Μάρα Ζαχαρέα, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την οικογένεια της.

Η σπουδαία δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star είναι αρκετά ενεργή στα social media και σε πολύ συχνή βάση μοιράζεται με τους χιλιάδες followers της στιγμές από την γεμάτη καθημερινότητα της. Δείτε εδώ και μια σπάνια φωτογραφία της με μαγιό.

Αυτή τη φορά, η Μάρα Ζαχαρέα δημοσίευσε δύο καλοκαιρινά στιγμιότυπα από τις διακοπές της, με το πρώτο να μας προκαλεί μεγάλη έκπληξη, μιας και σίγουρα δεν την έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες αναρτήσεις.

Συγκεκριμένα, η ίδια φωτογραφήθηκε όσο απολάμβανε το σουβλάκι της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Απλό και υπέροχο ελληνικό σουβλάκι!». Λίγο αργότερα, η Μάρα Ζαχαρέα δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία από την ώρα που έπινε το κρασί της.

Οι φωτογραφίες της Μάρας Ζαχαρέα από τις διακοπές της στην Πάρο

Στην Πάρο η Μάρα Ζαχαρέα φωτογραφία

Στην Πάρο η Μάρα Ζαχαρέα

Που προτιμά να κάνει διακοπές η Μάρα Ζαχαρέα

Οι προτιμήσεις της στις διακοπές είναι σταθερά προσανατολισμένες προς τις Κυκλάδες και η αγάπη της στην Πάρο είναι δεδομένη εδώ και πολλά χρόνια, καθώς η διευθύντρια ενημέρωσης και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star έχει δημιουργήσει στο νησί το δεύτερο σπίτι της.

Ένα εξοχικό σε λιτές γραμμές, που είναι το καταφύγιό της και το μέρος όπου μαζί με την οικογένειά της ηρεμεί και χαλαρώνει. Φέτος το καλοκαίρι η ανάγκη να απομονωθεί στο νησί μετά από τον δύσκολο ενημερωτικά χειμώνα που μας πέρασε ήταν μεγαλύτερη από ποτέ. Μαζί της στα καθημερινά της πρωινά μπάνια στην παραλία ήταν ο σύζυγός της Θοδωρής Ρουσόπουλος, τα δύο τους παιδιά, Βασίλης και Άννα, που σπουδάζουν στο εξωτερικό και κατάφεραν να έρθουν για ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα, αλλά και οι δύο σταθερές φίλες και... γειτόνισσές της στο νησί, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου. Ο φακός μάλιστα, την είχε απαθανατίσει για ψώνια με την παρουσιάστρια του Happy Day.