Νίκος Βέρτης: Καλοκαιρινή εξόρμηση στην Μύκονο - Τέρμα μαυρισμένος και ανανεωμένος

Τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Βέρτης: Καλοκαιρινή εξόρμηση στην Μύκονο - Τέρμα μαυρισμένος και ανανεωμένος

Τις καλοκαιρινές του διακοπές απολαμβάνει αυτές τις μέρες ο Νίκος Βέρτης στην Μύκονο, όπως και πολλοί ακόμη celebrities, μιας και αποτελεί τον top προορισμό για κάθε καλοκαίρι.

Ο γνωστός τραγουδιστής μπορεί να επέστρεψε στην μουσική σκηνή, ωστόσο λόγο των έκτακτων μέτρων κορωνοϊού, χρειάστηκε να αποχωριστεί ξανά το μικρόφωνο του.

Έτσι λοιπόν, ο ίδιος θέλησε να εκμεταλλευτεί τον ελεύθερο του χρόνο και να φύγει από την Αθήνα, επισκέπτοντας το νησί των ανέμων.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly ήταν εκεί και τον απαθανάτισε σε μια βραδινή έξοδο του, με τον ίδιο να τον βλέπουμε αρκετά μαυρισμένο και ανανεωμένο.

Φωτογραφίες από τις διακοπές του Νίκου Βέρτη στην Μύκονο

 Νίκος Βέρτης στην Μύκονο φωτογραφία

 Νίκος Βέρτης στην Μύκονο

«Μου έδειξε την αγάπη του και μου μιλούσε σαν πατέρας»

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο με τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλο, με τον Νίκο Βέρτη να συγκινεί με το δημόσιο αντίο του.

Ο σπουδαίος τραγουδιστής, προδομένος από την καρδιά του, σκόρπισε θλίψη και πένθος σε όλη την Ελλάδα, ιδίως στον καλλιτεχνικό χώρο -δείτε εδώ που κ πότε θα γίνει η κηδεία-.

Ανάμεσα σε αυτούς που τον αποχαιρέτησαν ήταν και ο Νίκος Βέρτης, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία.

Νίκος Βέρτης για θάνατο Τόλη Βοσκόπουλο

«Με τίμησε στηρίζοντας με σε ότι έκανα. Με συγκίνησε αποκαλώντας με γιό του. Το πρότυπο μου. Ο Μεγάλος Τόλης Βοσκόπουλος. Με τις πράξεις, την ζεστή και γλυκύτατη καρδιά του, μα και το αψεγάδιαστο πάντα στυλ που διατηρούσε, κατάλαβα γιατί τον βάπτισαν (Ο Πρίγκιπας). Συγκινημένος θα πω, πως ενώ έφυγε νωρίς, έφυγε πολύ πλούσιος...

Πλούσιος όμως εν τέλει από πολλή αγάπη, αφού η οικογένειά του, οι φίλοι του, και όλοι όσοι τον γνωρίσαμε καλύτερα τον λατρεύαμε και όλοι θέλαμε να είμαστε κοντά του να παίρνουμε λίγο απ' το φως που είχε αυτός ο άνθρωπος στην ψυχή του.

Θα συνεχίσουμε να τον θυμόμαστε ως ίσως την πιο ευαίσθητη καρδιά, που τελικά μόνο αγάπη έδωσε σε αυτόν τον κόσμο...Τέτοιες ψυχές μόνο θρόνο αξίζουν εκεί που πάνε. Καλό ταξίδι Τόλη μου θα μας λείπεις πολύ...», έγραψε ο Νίκος Βέρτης.