Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Τσακίζει» κόκκαλα η ανάρτηση για την Βουγιουκλάκη - «Πέρασαν 25 χρόνια από το “φευγιό” σου»

«Θα είσαι πάντα μέσα στην ψυχή, την καρδιά και την σκέψη μας σαν μια αχτίδα λάμψης»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Τσακίζει» κόκκαλα η ανάρτηση για την Βουγιουκλάκη - «Πέρασαν 25 χρόνια από το “φευγιό” σου»

Σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση προχώρησε νωρίτερα ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, με αφορμή τα 25 χρόνια από τον θάνατό της μητέρας του, Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Ο γιος της Αλίκης και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ πολλές φορές ανακαλεί στην μνήμη του τους γονείς του, μέσα από φωτογραφίες στα social media.

Λίγο μετά λοιπόν την ανατριχιαστική ανάρτηση που έκανε για τα γενέθλια της μητέρας του, ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφίας της σπουδαίας ηθοποιού, ραγίζοντας καρδιάς με τα λόγια του.

Η ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Πέρασαν 25 ολόκληρα χρόνια από το “φευγιό” σου, θα είσαι όμως πάντα μέσα στην ψυχή, την καρδιά και την σκέψη μας σαν μια αχτίδα λάμψης, χαράς και αισιοδοξίας. Αποτελείς για όλους μας ένα μοναδικό παράδειγμα δύναμης, θέλησης και αγάπης για την ζωή, ένα παράδειγμα εργατικότητας και δημιουργίας συνδυασμένα με ένα τεράστιο χαμόγελο και την αγνότητα και την ξενοιασιά των παιδικών μας χρόνων.

Το έργο σου φτιαγμένο από την δίψα για δημιουργία, το άστρο σου και την απαράμιλλη αφοσίωση στον χώρο που υπηρέτησες για σαράντα ολόκληρα χρόνια θα συνεχίζει να συντροφεύει και να μεγαλώνει γενιές ολόκληρες που θα υποκλίνονται με απόλυτο σεβασμό και αγάπη στο φαινόμενο Αλίκη, ένα φαινόμενο που όμοιο του δεν θα υπάρξει ποτέ».

Συγκίνηση στο μνημόσυνο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη θα έκλεινε τα 87 της χρόνια, ενώ στις 23/7 συμπληρώνονται 25 χρόνια από τον θάνατο της μεγαλύτερης star που έχει περάσει ποτέ από τον ελληνικό κινηματογράφο. Έτσι σήμερα τελέστηκε διπλό μνημόσυνο.

Μάλιστα, η οικογένεια της ηθοποιού θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, ενώ το μνημόσυνο τελέστηκε με λίγο κόσμο λόγω των μέτρων.

Σπύρος Μπιμπίλας μνημόσυνο ΒουγιουκλάκηΑλίκη Βουγιουκλάκη μνημόσυνο

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, τόνισε: «Στο μνημόσυνο θα είναι ο αδελφός της και από φίλους της αρκετοί άνθρωποι που κάθε χρόνο τιμούμε τη μνήμη της. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν ένα φαινόμενο για την Ελλάδα και θα μείνει ανεξίτηλη η μνήμη της για πάρα πολλά χρόνια αφού θα έχουμε φύγει κι εμείς. Δυστυχώς ο αδελφός της ο Τάκης δεν θα είναι φέτος εκεί, ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος.

Ο γιος της ο Γιάννης κάθε χρόνο κάνει χωριστά μνημόσυνο, είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση. Γίνονται δύο μνημόσυνα. Εγώ έχω καλές σχέσεις και με τις δύο πλευρές. Είναι κάτι ενδοοικογενειακό που δεν μπορώ να το συζητήσω».

Στη συνέχεια, η Έφη Πίκουλα συγκινημένη είπε: «Η Αλίκη δεν ξεχνιέται. Φέτος είχα μεγάλη απώλεια (έφυγε από τη ζωή ο σύντροφός της και αδερφός της Αλίκης, Τάκης)…».