Σάκης Κατσούλης: «Η Μαριαλένα ήταν η μοναδική γυναίκα που είχα φανταστεί ότι μπορεί να παντρευτούμε»

Η νέα εξομολόγησή του για την πρώην του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σάκης Κατσούλης: «Η Μαριαλένα ήταν η μοναδική γυναίκα που είχα φανταστεί ότι μπορεί να παντρευτούμε»

Καλεσμένοι στην «Ιδιωτική Κατακραυγή» στο κανάλι του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο Youtube βρέθηκαν, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι μεταξύ άλλων μίλησαν για ακόμα μία φορά για τη σχέση τους και για το αν είναι μαζί.

Η Μαριαλένα ξεκαθάρισε και πάλι πως οι δυο τους είναι μόνο φίλοι αλλά ο Σάκης ουσιαστικά τη διέψευσε, λέγοντας: «Ποτέ δεν ξέρεις».

Οι δυο τους είναι πλέον αχώριστοι και έτσι πολύ συχνά τους βλέπουμε τόσο σε κοινές εξόδους, όσο και σε κοινές συνεντεύξεις όπως αυτή.

Όσα είπαν ο Σάκης και η Μαριαλένα για τη σχέση τους

«Είμαι αντικειμενική, όλοι οι άνθρωποι έχουν μειονεκτήματα. Ο Σάκης είναι ισχυρογνώμων, δεν μου αρέσει όταν λέει ότι έχει πάντα δίκιο. Μου την δίνει όταν επιβάλλεται με άσχημο τρόπο. Είναι κολλημένος με τις επιχειρήσεις του, οπότε αφήνει σε δεύτερη μοίρα τη σχέση του. Το τελευταίο διάστημα μου είχε βγάλει αρκετή ζήλια, αλλά μάλλον τον είχαν πιάσει τα ψυχολογικά του», είπε αρχικά η Μαριαλένα.

Από τη μεριά του, ο Σάκης Κατσούλης σχολίασε: «Ήμασταν πέντε μήνες χωρισμένοι, όταν μπήκα στο παιχνίδι. Όταν ξεκίνησε ήταν 2 μήνες. Δεν έχω κοπέλα. Πού να τη βρω; Δεν νομίζω να με δεχτεί καμία στη ζωή της με αυτά που έχουν γίνει.

Η Μαριαλένα ήταν η μοναδική γυναίκα που είχα φανταστεί ότι μπορεί να παντρευτούμε. Μπορεί να ήταν και η ηλικία μου δεν ξέρω. Χωρίσαμε από χαζομάρες. Ήμουν φαντάρος τότε, η Μαριαλένα είχε πάει διακοπές. Είχα και τα νεύρα μου με την πανδημία και τα μαγαζιά μου».

Πώς θα αξιοποιήσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ ο Σάκης Κατσούλης;

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Τύπος Tv και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου παραχώρησε ο Σάκης Κατσούλης, ο νικητής του Survivor 4.

Ο ίδιος αναφέρθηε μέσα σε όλα για τις σχέσεις που έχει με την Μαριαλένα μετά το παιχνίδι, ενώ αποκάλυψε και πως σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το ποσό των 100.000 ευρώ, ενώ πριν μερικές μέρες κυκλοφόρησαν και αδημοσίευτες φωτογραφίες με τον ίδιο από το ριάλιτι.

Θα υποστηρίξω τα μαγαζιά (καταστήματα ρούχων που έχει μέσα μπερπεράδικο και spa) που ήδη έχω. Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα έσοδα ήταν ελάχιστα, τα έξοδα πολλά, οπότε οι επιχειρήσεις μου χρειάζονται υποστήριξη. Ένας από τους σκοπούς άλλωστε που μπήκα στο παιχνίδι ήταν να εκμεταλλευτώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια νεκρή περίοδο.

Τις επιχειρήσεις τις έκανα με πολύ κόπο, ιδρώτα και δουλειά, είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, φανταστείτε ότι με το που τελείωσε ο τελικός πήγα στο μαγαζί και κοιτούσα την βιτρίνα. Οπότε θα αξιοποιήσω κάποια χρήματα εκεί. Επίσης, έχω μια οικογένεια, που κανείς δεν ξέρει τι ανάγκες έχει, θα βοηθήσω λοιπόν και αυτή. Το ποσό δεν είναι και υπέρογκο! Οπότε θέλει καλή διαχείριση.

Κεφάλαιο Μαριαλένα! Πώς είναι η ζωή σας μετά το παιχνίδι; Πώς είναι η προσαρμογή;

Είμαστε καθε μέρα μαζί, προσπαθώ να τη βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ με τις δουλειές που κλείνει, έχω πει ότι θα της δώσω ένα κομμάτι του επάθλου για να κάνει κάτι δικό της. Σίγουρα, όμως, δεν είμαστε 24 ώρες το 24ωρο μαζί. Ξέρουμε όμως ο ένας τα κουμπιά του άλλου και είμαστε πολύ καλά!

Σάκης Κατσούλης για Μαριαλένα Ρουμελιώτη