Εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον της Αντελίνα Βαρθακούρη

Παραμένει στο ΣΚΑΙ αλλά με άλλη εκπομπή και χωρίς τον Χάρη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον της Αντελίνα Βαρθακούρη

Αυλαία έριξε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (17-18 Ιουλίου) η εκπομπή Σου-Κου Family, με την Αντελίνα Βαρθακούρη να ανακοινώνει πως έπεσαν οριστικά οι τίτλοι τέλους και για την συγκεκριμένη εκπομπή αλλά και για την τηλεοπτική συνύπαρξη με τον σύζυγο της.

Το αγαπημένο ζευγάρι δεν σημείωσε όλη τη σεζόν υψηλά νούμερα τηλεθέασης, παρά μόνο μονοψήφια, με το τηλεοπτικό τους μέλλον να παραμένει αβέβαιο.

Ωστόσο η Αντελίνα έκανε on air την αποκαλύψη, δηλώνοντας πως η ίδια παραμένει στο ΣΚΑΙ, αλλά όχι ο σύζυγος της, Χάρης Βαρθακούρης.

Ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής απάντησε πρώτος, λέγοντας μεταξύ αστείου και σοβαρού: «Θα είμαι στο Voice του χρόνου» ενώ ανεφερε πως θα ήθελε να συνεχίσει στην τηλεόραση, αλλά όχι σε magazino.

Αμέσως μετά, η Αντελίνα πήρε τον λόγο και έκανε την αποκάλυψη: «Του χρόνου συνεχίζω στον ΣΚΑΪ, έχω συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα. Μετά από ένα πολύ ωραίο ραντεβού που είχα χθες με το κανάλι, θα κάνουμε ενδιαφέροντα και καινούρια πράγματα, για τα οποία έχω μεγάλο κέφι να τα υπηρετήσω. Το τηλεοπτικό ζευγάρι χωρίζει τη νέα σεζόν».

Η απάντηση της Αντελίνας Βαρθακούρη για το τηλεοπτικό της μέλλον

Η παρουσιάστρια με αφορμή την εν λόγω ανακοίνωση που έκαναν στο φινάλε της εκπομπής θέλησε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Έτσι, το μεσημέρι του Σαββάτου, πραγματοποιήσε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με την ίδια να προχωρά σε ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε 3 instastories, στα οποία ανέφερε χαρακτηριστικά πως είναι πια επίσημο πως δεν θα συνεχίσει τηλεοπτικά με τον Χάρη Βαρθακούρη, παρόλο που το διασκέδασαν πολύ.

Την ίδια στιγμή, επιβεβαίωσε την παραμονή της στο ΣΚΑΙ, ωστόσο όπως αποκάλυψε, δεν θα επαναληφθεί το Σου-Κου Family, αλλά μια διαφορετική εκπομπή, η οποία θα ξεκινήσει από Σεπτέμβρη.

Εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον της Αντελίνα Βαρθακούρη φωτογραφία
Εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον της Αντελίνα Βαρθακούρη story
Εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον της Αντελίνα Βαρθακούρη