Ολυμπιακοί Αγώνες: Η επίσημη απάντηση της ΕΡΤ για τον Λευτέρη Πετρούνια

Για αυτό τον λόγο το κανάλι δεν έδειξε την προσπάθεια του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ολυμπιακοί Αγώνες: Η επίσημη απάντηση της ΕΡΤ για τον Λευτέρη Πετρούνια

Μπορεί ο Λευτέρης Πετρούνιας να σημείωσε για ακόμη μια φορά μια εντυπωσιακή προσπάθεια στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο η ΕΡΤ δεν έδειξε ποτέ την προσπάθεια του.

Ο σπουδαίος Ολυμπιονίκης κατέκτησε την υψηλότερη βαθμολογία στον προκριματικό των κρίκων, η οποία ήταν 15.333 και φυσικά πέρασε στον τελικό.

Ωστόσο, δεν προβλήθηκε ποτέ η προσπάθεια του, για αυτό και η ΕΡΤ θέλησε να πάρει θέση και να δώσει την απάντηση της για το ατυχές αυτό γεγονός.

Η απάντηση της ΕΡΤ για τον Λευτέρη Πετρούνια

«Σχετικά με την μη live μετάδοση της επιτυχημένης προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια: Η ΕΡΤ δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για τη σκηνοθεσία των Ολυμπιακών Αγώνων. Μεταδίδει τις πηγές και τις εικόνες που επιλέγουν οι Ιάπωνες σκηνοθέτες. Έγινε αμέσως διάβημα στο Τόκυο και το βίντεο του πρωταθλητή μας θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο αμέσως μόλις αποσταλεί στην ΕΡΤ» ανέφερε χαρακτηριστικά το κανάλι.

Ολυμπιακοί Αγώνες επίσημη απάντηση της ΕΡΤ για τον Λευτέρη Πετρούνια

«Μια στιγμή που θα την θυμάμαι για πάντα»

Η έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, με τον Λευτέρη Πετρούνια να δίνει ξανά το παρόν.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής για ακόμη μια φορά συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον ίδιο να έχει κάνει πολλάκις περήφανη την χώρα μας.

Κατά την έναρξη μάλιστα της τελετής, ο ίδιος μαζί με την Άννα Κορακάκη εισήλθαν στο στάδιο κρατώντας ψηλά την ελληνική σημαία, ενώ έπειτα ακολούθησαν και οι υπόλοιπες χώρες.

Πριν μερικά λεπτά, ο ίδιος προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση μετά τη λήξη της τελετής, τονίζοντας πως αυτή τη στιγμή θα τη θυμάται για πάντα.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Μια στιγμή που θα την θυμάμαι για πάντα στη ζωή μου !! Καλή επιτυχία Ελλάδα ! Συντονιστείτε στην ΕΡΤ στις 10:00 ώρα Ελλάδας περίπου για τον Προκριματικό των Κρίκων!! Πάμε δυνατά ! Hellas #greatinjapan #petrounias»