Θύματα εμπρηστικής επίθεσης η Beyonce με τον Jay Z

Στις φλόγες τυλίχτηκε η έπαυλη τους στην Νέα Ορλεάνη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θύματα εμπρηστικής επίθεσης η Beyonce με τον Jay Z

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, η Beyonce και ο σύζυγός της Jay-Z έπεσαν θύματα εμπρηστικής επίθεσης, με την έπαυλη τους στην Νέα Ορλεάνη να τυλίγεται στις φλόγες.

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, οι αρχές έχουν στα χέρια τους δύο στοιχεία, τα οποία βρέθηκαν μέσα στο σπίτι τους. Η πυρκαγιά φαίνεται πως ξεκίνησε από την κουζίνα, διότι κάποιος είχε τοποθετήσει μέσα στον φούρνο βενζίνη και μερικά βιβλία και έτσι η φωτιά εξαπλώθηκε σε όλο το σπίτι.

Η πυροσβεστική ομάδα έφτασε στην έπαυλη γύρω στις 6:20, όταν ενεργοποιήθηκε ένας από τους συναγερμούς καπνού, που υπάρχουν στην έπαυλη των πασίγνωστων καλλιτεχνών.

Εμπριστική επίθεση είχε δεχτεί πριν από μερικούς μήνες και ο Κωνσταντίνος Μπόγδανος.

Λίγα λόγια για την ζωή της Beyonce

Γεννήθηκε στο Χιούστον των Η.Π.Α. Ως παιδί, συμμετείχε και ερμήνευσε σε διάφορα talent shows, ενώ ξεκίνησε να γίνεται γνωστή στα τέλη του '90, μέσω του R&B συγκροτήματος Destiny's Child, όπου ήταν βασική τραγουδίστρια. Με manager τον πατέρα της, Μάθιου Νόουλς , η Μπιγιόνσε μαζί με τις Destiny's Child κατάφεραν να γίνουν ένα από τα πιο εμπορικά συγκροτήματα όλων των εποχών και το πιο εμπορικό γυναικείο συγκρότημα όλων των εποχών.

Παρ' όλη την τεράστια επιτυχία του συγκροτήματος, η Μπιγιόνσε αποφάσισε να ακολουθήσει solo καριέρα κι έτσι, το 2003 αποχώρησε προσωρινά από το γκρουπ και κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο Dangerously in Love, το οποίο την καθιέρωσε ως solo καλλιτέχνιδα, πούλησε 13.000.000 αντίτυπα, κέρδισε πέντε βραβεία Grammy, ενώ επίσης τα τραγούδια της, Crazy in Love σε συνεργασία με τον Jay-Z και Baby Boy ήταν νούμερο 1 στην κορυφή των Billboard Hot 100.

Το Νοέμβριο του 2003, ξεκίνησε τη περιοδεία στην Ευρώπη με όνομα Dangerously in Love Tour και αργότερα ενώθηκε μαζί με τις Missy Elliott και Alicia Keys για τη περιοδεία Verizon Ladies First Tour στη Βόρεια Αμερική. Την 1η Φεβρουαρίου 2004, η Μπιγιόνσε τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο των Η.Π.Α. στο Super Bowl XXXVIII, στο Reliant Stadium στο Χιούστον του Τέξας.Πρίν γίνει διάσημη, η Beyonce είχε σχέση με τον Lyndell Locke, απο την ηλικία των 12 ετών μέχρι τον χωρισμό τους όταν ήταν 22.

Σύμφωνα με φήμες η Μπιγιόνσε άρχισε να βγαίνει με τον ράπερ Jay-Z το 2002, μετά τη συνεργασία τους στο κομμάτι του ράπερ "'03 Bonnie & Clyde" όπου στο videoclip έπαιζαν το ζευγάρι. Λίγο καιρό αργότερα, επιβεβαίωσαν τη σχέση τους και στις 4 Απριλίου 2008, παντρεύτηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι είναι γνωστό για την ιδιωτική του ζωή αφού κάνουν συχνά κοινές εμφανίσεις.

Το 2010 η Μπιγιόνσε είχε επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της στο πρώτο τους παιδί αλλά ύστερα από λίγο καιρό απέβαλε. Τότε είχε δηλώσει πως ήταν το χειρότερο πράγμα που της συνέβη ποτέ και επέστρεψε στα studios προκειμένου να νιώσει καλύτερα.

Το 2011 η Μπιγιονσέ και ο Jay-Z ταξίδεψαν στο Παρίσι για τη φωτογράφιση του άλμπουμ της "4" και κατά τη παραμονή τους εκεί έμαθε ότι είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Τελικά η εγκυμοσύνη ήταν επιτυχής και στις 7 Ιανουαρίου 2012 έφερε στον κόσμο την κόρη τους, Μπλου Άιβι Κάρτερ (Blue-Ivy Carter), στο νοσοκομείο Lenox Hill Hospital της Νέας Υόρκης.

Δύο μέρες μετά τη γέννηση της, ο Jay-Z κυκλοφόρησε το τραγούδι "Glory", το οποίο και αφιέρωσε στην μικρή Μπλου Άιβι. Το συγκεκριμένο τραγούδι μιλούσε για τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, τον τοκετό καθώς και την πρώτη αποβολή της Μπιγιόνσε.

Το 2016 η Μπιγιόνσε ανακοίνωσε μέσα από μια φωτογράφιση για γνωστό περιοδικό ότι ήταν ξανά έγκυος και τελικά στις 18 Ιουνίου 2017 έφερε στον κόσμο δίδυμα,ένα αγόρι και ένα κορίτσι που ονομάστηκαν Σερ και Ρούμι Κάρτερ (Sir & Rumi Carter).