Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δυσάρεστα νέα για τον Ηλία Μπόγδανο

Ο κόσμος ψήφισε πως δεν θα ήθελε να τον δει ξανά στην τηλεόραση

Δυσάρεστα νέα για τον Ηλία Μπόγδανο
News 24.07.2021 14:01
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μπορεί ο Ηλίας Μπόγδανος να μην κέρδισε τον τίτλο του νικητή του Survivor 4, ωστόσο κέρδισε την αγάπη και την συμπάθεια του κοινού.

Ο τραγουδιστής πέρασε πρόσφατα και μια σοβαρή περιπέτεια με τον κορωνοϊό, με τον ίδιο να χρειάζεται να νοσηλευτεί εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Τέλος καλό όλα καλά όμως και ο Ηλίας επέστρεψε και πάλι σπίτι του, πιο υγιής από ποτέ. Με αφορμή λοιπόν το πόσο ο κόσμος έχει δείξει πως τον συμπαθεί, θελήσαμε να κάνουμε ένα poll στον προσωπικό λογαριασμό στο Youweekly στο instagram.

Συγκεκριμένα, σας ρωτήσαμε αν θα θέλατε να τον δείτε σε κάποιο πάνελ εκπομπής, ωστόσο οι περισσότεροι ψηφίσατε όχι.

 Ηλίας Μπόγδανος instapoll

H εξομολόγηση του Ηλία Μπόγδανου για το Survivor 4

Ο χαρακτήρας σου πιστεύεις ότι σε βοήθησε περισσότερο να αντεπεξέλθεις στο παιχνίδι;

Το ότι αντιμετώπιζα τα πάντα θετικά, ό,τι κι αν συνέβαινε. Ακόμα και το πιο κακό πράγμα το έβλεπα με καλό μάτι. Υπήρχαν, βέβαια, και οι άσχημες στιγμές. Εννοείται! Δεν είμαστε ρομπότ. Εγώ έχω και το κακό ότι είμαι πολύ συναισθηματικός.

Όταν χαίρομαι, ανεβαίνω στα ύψη, κι όταν πέφτω, πέφτω πάρα πολύ χαμηλά. Κι όλο αυτό προφα­νώς φάνηκε σε ένα τέτοιο παι­χνίδι που δεν μπορείς να κρυ­φτείς. Γενικώς, όμως, στη ζωή μου έχω μάθει τα πάντα να τα αντιμετωπίζω με χαμόγελο. Και το ατύχημα που έχω περάσει με έχει ωθήσει στο να τα βλέ­πω όλα όμορφα και να μη χαλιέμαι με τίποτα μικρό.

Ποια ήταν η πρώτη φορά μέσα στο παιχνίδι που ένιωσες να λυγίζεις;

Η πιο βαριά στιγμή ήταν όταν έχασα τον πόντο στο τελευταίο αγώνισμα και αισθάνθηκα την απομόνωση. Εκεί διαλύθηκα. Πιο πριν, ένιωσα ότι είχα χάσει τον εαυτό μου την περίοδο που είπα το «ξερνάω» και είχα φτά­σει στο σημείο να βλέπω τον Σάκη σαν εχθρό. Εκεί πραγμα­τικά δεν με αναγνώριζα. Έβλε­πα τα αποσπάσματα και έλεγα «δεν είμαι εγώ».

Η αλήθεια είναι πως είχες εκφραστεί πολύ... γλαφυρά! Το έχεις μετανιώσει;

Απίστευτα. Το μόνο πράγμα που έχω μετανιώσει τόσο πολύ και θα άλλαζα στο παιχνίδι.

Ηλίας Μπόγδανος Survivor 4

Συζητιόταν πολύ πάντως το γεγονός πως Σάκης και Μαριαλένα εκμεταλλεύονταν τη σχέση τους για να προχωρήσουν στο παιχνίδι.

Όταν είσαι σε ένα τέτοιο μέ­ρος και έρχεται ένας άνθρω­πος που σε ξέρει και τον ξέ­ρεις τόσο καλά, τον αγαπάς και σε αγαπάει, ανεξαρτήτως από το αν είστε μαζί ή όχι, είναι σίγουρο ότι θα πλησιάσει πε­ρισσότερο ο ένας τον άλλο. Εί­ναι λογικό.

Εκεί είσαι τόσο μό­νος σου, που έρχεσαι κοντά με αγνώστους και δένεσαι τρο­μερά μαζί τους. Πόσο μάλλον όταν έρχεται ένας άνθρωπος από τη ζωή σου έξω. Είναι από­λυτα φυσιολογικό. Ο Σάκης και η Μαριαλένα ήταν τυχεροί που βρέθηκαν στο ίδιο παιχνίδι. Εν­νοείται πως αυτό τους βοήθη­σε, αλλά δεν είναι κακό. Κι εμέ­να, αν τύχαινε να είναι κάποια πρώην μου εκεί, θα με βοη­θούσε.

Εσύ είχες μια πολύ καλή σχέση με την Καρολίνα, με την οποία μπήκατε σχεδόν μαζί στο παιχνίδι.

Αυτό ήταν που μας έφερε κοντά στην αρχή. Βοήθησε πολύ ο ένας τον άλλο αγωνιστικά και όχι μόνο. Σαν αδελφή μου την ένιωσα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ηλίας Μπόγδανος: Όλη η αλήθεια για την σχέση του με την Καρολίνα

"Πριν από δυο εβδομάδες η σύντροφός του..." - Αποκάλυψη για την σχέση του Ηλία Μπόγδανου!

Share