Λευτέρης Πετρούνιας: Βίντεο από την εντυπωσιακή εμφάνιση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Πήρε το εισιτήριο για τον τελικό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Λευτέρης Πετρούνιας: Βίντεο από την εντυπωσιακή εμφάνιση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στους τελικούς προκρίθηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας, με τον ίδιο να πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής απέδειξε για ακόμη μια φορά πόσο φαβορί είναι για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, μιας και συγκέντρωσε 15.333 βαθμούς, αφήνοντας πίσω όλους τους αντιπάλους του.

Ωστόσο, η ΕΡΤ καθυστέρησε να προβάλλει την φοβερή αυτή προσπάθεια του, με το κανάλι ωστόσο λίγο αργότερα με μια επίσημη απάντηση να εξηγεί τον λόγο.

Λίγο αργότερα όμως, οι τηλεθεατές κατάφεραν και τον είδαν, καθώς δημοσιεύτηκε από το Eurosport.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς

«Μια στιγμή που θα την θυμάμαι για πάντα»

Η έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, με τον Λευτέρη Πετρούνια να δίνει ξανά το παρόν.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής για ακόμη μια φορά συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον ίδιο να έχει κάνει πολλάκις περήφανη την χώρα μας.

Κατά την έναρξη μάλιστα της τελετής, ο ίδιος μαζί με την Άννα Κορακάκη εισήλθαν στο στάδιο κρατώντας ψηλά την ελληνική σημαία, ενώ έπειτα ακολούθησαν και οι υπόλοιπες χώρες.

Πριν μερικά λεπτά, ο ίδιος προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση μετά τη λήξη της τελετής, τονίζοντας πως αυτή τη στιγμή θα τη θυμάται για πάντα.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Μια στιγμή που θα την θυμάμαι για πάντα στη ζωή μου !! Καλή επιτυχία Ελλάδα ! Συντονιστείτε στην ΕΡΤ στις 10:00 ώρα Ελλάδας περίπου για τον Προκριματικό των Κρίκων!! Πάμε δυνατά ! Hellas #greatinjapan #petrounias»