Άντζελα Γκερέκου: Η νέα ανάρτηση της - «Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας στο τελευταίο ταξίδι του Τόλη»

«Ραγίζουν» καρδιές τα λόγια της...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άντζελα Γκερέκου: Η νέα ανάρτηση της - «Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας στο τελευταίο ταξίδι του Τόλη»

Τρεις μέρες μετά την κηδεία του συζύγου της, Τόλη Βοσκόπουλου, η Άντζελα Γκερέκου θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους της στάθηκαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Η ηθοποιός μέσα από μια ανάρτηση της στον λογαριασμό της στο facebook αναφέρθηκε και στα έξοδα της κηδείας του σπουδαίου τραγουδιστή.

Η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου

«Η σύζυγος και η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν για την τεράστια αγάπη, συμπαράσταση και παρουσία σας στο τελευταίο ταξίδι του αγαπημένου μας Τόλη.

Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν εκεί! Επίσης ευχαριστούμε τον δήμο Αθηναίων που τιμής ένεκεν μας παραχώρησε για τρία χρόνια τον χώρο ενταφιασμού στο Α κοιμητήριο ως αναγνώριση της καλλιτεχνικής προσφοράς του.

Επειδή δημιουργήθηκαν κάποιες παρανοήσεις θα θέλαμε εδώ να αποσαφηνίσουμε σε όλα τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η οικογένεια επέλεξε να καλύψει η ίδια όλα τα έξοδα της κηδείας. Εκτός από την προσφορά του δήμου Αθηναίων δεν υφίσταται ουδεμία άλλη δημόσια δαπάνη. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την συμπαράσταση σας».

Άντζελα Γκερέκου ανάρτηση

Αυτή είναι η ανάρτηση για τον Βοσκόπουλο μετά την κηδεία του

Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο της Τόλη Βοσκόπουλο είπε η Άντζελα Γκερέκου, η οποία έμελλε να γίνει το «λιμάνι» του «Πρίγκιπα» του λαϊκού τραγουδιού. Μπορεί να πέρασαν πολλές γυναίκες από τη ζωή του, μία όμως ήταν αυτή που τον «μάγεψε» όσο καμία άλλη και που μαζί της, απέκτησε τη μεγαλύτερή του αγάπη, την μοναχοκόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία ήταν υποβασταζόμενη στην κηδεία του.

Λίγες ώρες μετά την κηδεία του τραγουδιστή, η σύζυγος του ράγισε καρδιές με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός ανάρτησε μια αδημοσίευτη, πολύ τρυφερή φωτογραφία τους, θέλοντας έτσι να τον αποχαιρετήσει και δημόσια, γράφοντας «"Καληνύχτα"», αφού το χθεσινό βράδυ ήταν το πρώτο βράδυ που δεν τον είχε στο πλευρό της.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να την συλλυπηθούν, καθώς ο "πρίγκιπας του λαϊκού τραγουδιού" ήταν πολύ αγαπητός και είχε χιλιάδες θαυμαστές.

Άντζελα Γκερέκου αδημοσίευτη φωτογραφία Τόλη Βοσκόπουλου