Κηδεία Βοσκόπουλου: Τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία με το τραγούδι «Ανεπανάληπτος»

Σπαρακτικές εικόνες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κηδεία Βοσκόπουλου: Τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία με το τραγούδι «Ανεπανάληπτος»

Το τελευταίο «αντίο» στον Τόλη Βοσκόπουλου συγκεντρώθηκαν να πουν το μεσημέρι της Τετάρτης, φίλοι και συγγενείς, στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Η κηδεία του «Πρίγκιπα» τελέστηκε σε κλίμα οδύνης, ενώ πλήθος κόσμου έδωσε το παρών.

Η σύζυγός του και η κόρη του, δεν έφυγαν λεπτό από το πλευρό του ενώ στην κηδεία βρέθηκαν δεκάδες καλλιτέχνες που πήραν έμπνευση από τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι κατά την διάρκεια της ταφής του, ο κόσμος τραγούδησε το «Ανεπανάληπτος», μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του «Πρίγκιπα» του λαϊκού τραγουδιού.

Οι συγκλονιστικές εικόνες από την κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος έφερε το δώρο που είχε αφήσει ο τραγουδιστής για την κόρη του

Μαυροφορεμένος έφτασε στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, ο κουμπάρος του «Πρίγκιπα», Αργύρης Παπαργυρόπουλους, συνοδευόμενος από τον γιο του, Άρη.

Μαζί τους, έφεραν και το δώρο που είχε αφήσει ο Τόλης Βοσκόπουλος για την κόρη του Μαρία, για να το παραλάβει μετά τον θάνατό του.

«Ήρθε ένας καλλιτέχνης και του έκανε με ένα μολύβι ένα πορτρέτο. Το 'βαλε κορνίζα. Το είχε και μου λέει "ρε κουμπαράκι, αυτό θέλω να το δώσω σε σένα να το πάρεις μαζί σου, να το φυλάξεις. Αυτός είναι ο Βοσκόπουλος, μου λέει.

Δεν είναι ο Βοσκόπουλος ο μακιγιαρισμένος, με τα φώτα. Είναι αυτές οι πέντε γραμμές που έχει αυτό το πράγμα. Θέλω εσύ να το φυλάξεις. Το 'χω φυλάξει και σκέφτομαι όταν θα πάω να δω την κόρη του να της πω αυτό είναι από τον μπαμπά σου, σου ανήκει και σένα» είπε χαρακτηριστικά ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος συνδέεται με πολύχρονη φιλία με τον Τόλη Βοσκόπουλο, ενώ ο τραγουδιστής έχει βαφτίσει και τον γιο του, Νάσο.

Αργύρης Παπαργυρόπουλος Τόλης Βοσκόπουλος