Τόλης Βοσκόπουλος: Αυτό το δώρο άφησε στην κόρη του μετά το θάνατό του

Το πιο σημαντικό κομμάτι της περιουσίας του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τόλης Βοσκόπουλος: Αυτό το δώρο άφησε στην κόρη του μετά το θάνατό του

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο Mega ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, πατέρας του Νάσου Παπαργυρόπουλου και κουμπάρος του Τόλη Βοσκόπουλου, στην οποία μίλησε για ένα δώρο που είχε κρατήσει για να δώσει στην κόρη του «Πρίγκιπα» μετά τον θάνατό του.

Μεταξύ άλλων ο γνωστός επιχειρηματίας, μίλησε για τα κατορθώματα του Τόλη Βοσκόπουλου αλλά και για τον πραγματικό του εαυτό, πίσω από τις κάμερες και τα φώτα.

Η αποκάλυψη για το δώρο που άφησε ο Τόλης Βοσκόπουλος στην κόρη του μετά τον θάνατό του

«Ήρθε ένας καλλιτέχνης και του έκανε με ένα μολύβι ένα πορτρέτο. Το 'βαλε κορνίζα. Το είχε και μου λέει "ρε κουμπαράκι, αυτό θέλω να το δώσω σε σένα να το πάρεις μαζί σου, να το φυλάξεις. Αυτός είναι ο Βοσκόπουλος, μου λέει.

Δεν είναι ο Βοσκόπουλος ο μακιγιαρισμένος, με τα φώτα. Είναι αυτές οι πέντε γραμμές που έχει αυτό το πράγμα. Θέλω εσύ να το φυλάξεις. Το 'χω φυλάξει και σκέφτομαι όταν θα πάω να δω την κόρη του να της πω αυτό είναι από τον μπαμπά σου, σου ανήκει και σένα» είπε χαρακτηριστικά ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Βοσκοπούλου για το θάνατο του πατέρα της

Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε μεγάλη αδυναμία στην κόρη του, η οποία ακολουθεί τα βήματα των γονιών της και είναι ηθοποιός. Η Μαρία Βοσκοπούλου ανέβασε μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, στην οποία ποζάρει στην αγκαλιά του μπαμπά της.