Παντρεύονται Άρης Σοϊλέδης και Μαρία Αντωνά - Η πρόταση - υπερπαραγωγή πάνω στο σκάφος

Θα πάθετε πλάκα με τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παντρεύονται Άρης Σοϊλέδης και Μαρία Αντωνά - Η πρόταση - υπερπαραγωγή πάνω στο σκάφος

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζονται να ανέβουν η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης, καθώς ο ποδοσφαιριστής έκανε το Σάββατο (24/7) πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, με τον πιο ρομαντικό τρόπο, και εκείνη φυσικά του είπε το ναι.

O Άρης Σοϊλέδης, είχε κάνει και στο παρελθόν πρόταση γάμου στη Μαρία Αντωνά, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, το ζευγάρι θέλησε να ανανεώσει την πρόταση καθώς μεσολάβησε και το δεύτερο κύμα της πανδημίας.

«Έχει γίνει επίσημη πρόταση γάμου από τον σύντροφό μου. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, μια ημερομηνία. Τα πράγματα είναι λίγο ρευστά και λόγω του κορωνοϊού.Δεν ήταν κάτι που περίμενα. Ήταν μια πολύ αυθόρμητη κίνηση που έκανε ο Άρης, που από την πρώτη στιγμή που τον έχω γνωρίσει είναι ένα παιδί που δε μπορείς να το προβλέψεις, όσο και να θέλεις.

Είναι λίγο τρελός με αυτά. Κάποια στιγμή πριν από τα Χριστούγεννα μου είπε να πάμε μια βόλτα να γνωρίσω κάποιους συμπαίκτες του. Και τελικά αυτό το γεύμα ήταν μια ωραία επίσκεψη σε ένα ωραίο σκάφος στολισμένο με πολύ ωραία μουσική. Και ένα drone ήρθε και έφερε αυτό που ξέρεις. Έστησε υπερπαραγωγές. Σε αυτά είναι τρομερός» είχε πει η Μαρία Αντωνά.

Η πρόταση γάμου του Άρη Σοϊλέδη στη Μαρία Αντωνά

«Είπε Ναι. Σου υπόσχομαι να σε κάνω χαρούμενη και να σε προστατεύω για το υπόλοιπο της ζωής μας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Άρης Σοϊλέδης στην υπέροχη ανάρτηση που έκανε.

H περιπέτεια που έζησε ο Άρης Σοϊλέδης με τον κορωνοϊό

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε ο Άρης Σοϊλέδης, και αναφέρθηκε στα πρώτα 24ωρα που συμβιώνει με τον κορωνοϊό στην Ρουμανία, όπου ζει και εργάζεται, ως ποδοσφαιριστής.

«Δεν έχω κανένα σύμπτωμα. Είμαι από τους τυχερούς που δεν έχω νιώσει τίποτα. Ούτε πυρετό, ούτε αλλοίωση της γεύσης, ούτε πονοκέφαλο, ούτε το λαιμό μου. Τίποτα, τίποτα. Είμαι εντελώς ασυμπτωματικός.

Κάθε εβδομάδα κάνουμε τεστ με την ομάδα και ήμουν εγώ κι άλλοι δύο άνθρωποι, που δεν είχαμε κολλήσει. Δυστυχώς το πέρασε όλη η ομάδα. Ακόμα και γιατροί και φυσικοθεραπευτές. Εγώ δεν ξέρω πώς το κόλλησα, γιατί βρισκόμουν συνεχώς μέσα στο σπίτι. Έκανα τις προπονήσεις μου και επέστρεφα στο σπίτι. Μπορεί να κόλλησα από κάποιο αντικείμενο που έπιασα στο προπονητικό κέντρο» είπε ο Άρης Σοϊλέδης.