Δέσποινα Βανδή: Η ανάρτηση όλο νόημα λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαiδη

Το πρώτο μήνυμα που έστειλε η τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: Η ανάρτηση όλο νόημα λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαiδη

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση για το διαζύγιό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να κάνει την πρώτη της ανάρτηση, στην οποία ποζάρει μόνη της και στέλνει ένα ιδιαίτερο μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους.

Την ανακοίνωση του χωρισμού έκανε γνωστή ο μάνατζερ της τραγουδίστριας και η ίδια μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει καμία δήλωση.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση.

Αυτή τη φορά, η Δέσποινα Βανδή ωστόσο έδειξε πως προσπαθεί σιγά σιγά να προχωρήσει μετά τον χωρισμό της και έτσι, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία δείχνει πόσο απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κύπρο.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή μετά τον χωρισμό με τον Ντέμη Νικολαΐδη

«Good vibes only», έγραψε η τραγουδίστρια που σημαίνει πως η διάθεσή της είναι ανεβασμένη!

Οι δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή για τον Ντέμη Νικολαϊδη πολύ πριν χωρίσουν

Στο περιοδικό People τον Ιούνιο του 2019 είχε πει μεταξύ άλλων: «Δεν θεωρώ τίποτε δεδομένο σε μια σχέση, όλα θέλουν αγώνα και γερές βάσεις πάνω στις οποίες θα χτίσεις. Το να είσαι σύντροφος θέλει δουλειά. Η πιο δύσκολη σχέση που καλείται ένας άνθρωπος να δουλέψει και να βελτιώσει είναι με τον εαυτό του. Όταν κάποιος το συνειδητοποιεί αυτό, τότε θα λειτουργήσει σωστά και προς τους άλλους. Δεν αισθάνομαι σύζυγος, αισθάνομαι σύντροφος! Και αυτό δεν είναι καθόλου άχαρο! Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι στο τέλος της ημέρας, όταν τελειώνεις τη δουλειά και όταν τα παιδιά ακολουθούν τη δική τους καθημερινότητα, ότι είναι εκεί ο άνθρωπός σου».

Ενώ, στο περιοδικό Celebrity τον Φεβρουάριο του 2020:

«Όταν τον γνώρισα, ένιωσα πράγματα, αλλά ίσως επειδή δεν με ενδιέφεραν τα “σκαλιά της εκκλησίας”, δεν μπορώ να σου πω ότι το σκέφτηκα. Δύο χρόνια αργότερα, όμως, αισθάνθηκα ότι αυτός ο άντρας ήθελα να γίνει ο πατέρας των παιδιών μου».

Νικολαΐδης Βανδή χωρισμός

«Πολλά πράγματα. Ο γάμος είναι μια μακροχρόνια σχέση και στόχος είναι να μην «ξενερώσει» κανένας από τους δύο. Είναι σημαντικό η εξέλιξη των δύο αυτών ανθρώπων να είναι παράλληλη. Δεν γίνεται ο ένας να προχωράει μπροστά και ο άλλος να μένει πίσω, θα δημιουργηθεί χάσμα. Είναι σημαντικό τα «θέλω» του ενός να είναι αποδεκτά και από τον άλλο. Εγώ από την αρχή αυτής της σχέσης -και πριν από το γάμο αλλά και μετά–, πίστευα ότι δεν υπάρχει μόνο το εμείς. Υπάρχει και το εγώ και το εσύ.

Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να καταργήσεις το εγώ σου, ό,τι κάνουμε δηλαδή στα πρώτα χρόνια μιας σχέσης, που ξεχνάμε τους φίλους μας, παρασυρόμαστε από τον έρωτα και λειτουργούμε διαρκώς ως μια δυάδα που χωρίζει αναγκαστικά μόνο τις ώρες της δουλειάς. Για μένα αυτό δεν είναι υγιές. Θέλω να έχω τους φίλους μου, όπως θέλω να έχει και ο άλλος τους φίλους του. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι η επικοινωνία, να μιλάς για τα πράγματα που σε απασχολούν, αλλά και να ακούς με ορθάνοιχτα αφτιά, γιατί ο άλλος μπορεί να σου δώσει μια δική του οπτική που εσύ δεν είχες σκεφτεί ποτέ. Αν τα νεύρα είναι τεντωμένα, καλύτερα να μη μιλήσεις εκείνη τη στιγμή. Έχει τύχει πολλές φορές όταν είμαι εκνευρισμένη να μιλήσω μετά από δύο μέρες, ώστε να έχω πλέον απο­φορτιστεί, να μου έχει φύγει δηλαδή η ένταση και να είμαι ψύχραιμη στην τοποθέτησή μου».