Στην εντατική με κορωνοϊό ο Στάθης Αγγελόπουλος

Ώρες αγωνίας για την υγεία του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στην εντατική με κορωνοϊό ο Στάθης Αγγελόπουλος

Πολύ δύσκολες ώρες φαίνεται πως βιώνει ο τραγουδιστής, Στάθης Αγγελόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με το Ereportaz.gr, βρίσκεται στην εντατική του Σωτηρία με κορωνοϊό.

Σύμφωνα πάντα με το ereportaz, ο τραγουδιστής ταλαιπωρήθηκε πολύ με τον ιό, αν και τις τελευταίες ώρες, η κατάστασή του δείχνει να είναι βελτιωμένη, ενώ δύσκολες ώρες με τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο πέρασε και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ο Στάθης Αγγελόπουλος δεν είχε εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό. Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο τραγουδιστής “στάζει μέλι” για όλο το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό της ΜΕΘ του νοσοκομείου που κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να αποκαταστήσει την υγεία του και να βγει από το νοσοκομείο γερός και δυνατός.

Στάθης Αγγελόπουλος ΜΕΘ

Η εξομολόγηση του Στάθη Αγγελόπουλου για τον χαμό της γυναίκας του

Την πρώτη σύζυγο σου την «έχασες» πριν από πολλά χρόνια...

Ναι, την Ηλέκτρα την «έχασα» το 1992... «Έφυγε»... Ήμουν άσχημα, τότε, ήμουν πιο νέος... έδωσα ό,τι μπορούσα, ψυχή και σώμα, για να την κάνω καλά. Ήταν πάρα πολύ καλό παιδί, καλή τραγουδίστρια, την είχα αγαπήσει, μου συμπαραστάθηκε και το ίδιο έκανα κι εγώ. Την έλεγαν Παρασκευή, το καλλιτε­χνικό της όνομα ήταν Ηλέκτρα, το οποίο της έδωσε ο Μάνος Χατζιδάκης. Πέθανε 34 χρονών, ήταν λίγο μεγαλύτερη μου. Ήμουν παιδί τότε... έκανα μεγάλη προσπάθεια για να την κάνω καλά.

Πόσο καιρό ήσασταν μαζί;

Μαζί ήμασταν 5 χρόνια συνολικά. Σχεδόν 2 χρόνια ήμασταν καλά και μετά ξεκίνησε όλος ο «Γολγοθάς». Μιλάμε για καρκίνο στο στήθος, με μετάσταση στους λεμφαδένες. Πέρασα όλο αυτό το πράγμα μόνος μου, μικρός, νέος. Είδα κόσμο που έμπαινε στο νο­σοκομείο, νοσηλευόταν, κι «έφευγαν»... πέθαιναν... άνθρωποι που είχα γνωρίσει στο νοσοκομείο γιατί έμενα μέσα αρκετό καιρό, ήμουν δίπλα της... κερί αναμμένο.

Την εποχή εκείνη ήσουν στο «πικ» της καριέ­ρας σου...

Εκείνη την εποχή είχαν συμβεί όλα. Ξεκίνησα την καριέρα μου το 1989, με το δίσκο «Έλα και μπμη ρωτάς», τότε αρρώστησε ο πατέρας μου. Είχα πάει στο Λονδίνο να του δείξω το εξώφυλλο του δίσκου... Πέθανε χωρί ν' ακούσει κανένα τραγούδι μου. Γύ­ρισα από το Λονδίνο και αρρώστησε η Ηλέκτρα. Η καριέρα μου ήταν επεισο­διακή. Ξεκίνησα με πολύ ζόρι, δεν μου ήρθαν εύ­κολα.