Εμφανώς αδυνατισμένη μετά το MasterChef 5 η Μαργαρίτα Νικολαΐδη

Ανανεωμένη και πιο κούκλα από ποτέ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εμφανώς αδυνατισμένη μετά το MasterChef 5 η Μαργαρίτα Νικολαΐδη

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που η ζωή της Μαργαρίτας Νικολαΐδη άλλαξε μιας και κέρδισε τον τίτλο της πρώτης Ελληνίδας MasterChef. Σήμερα, το «μαργαριτάρι» του παιχνιδιού έχει αδυνατίσει και έχει ανανεωθεί πάρα πολύ.

Η νεαρή σεφ σε μια πρόσφατη συνέντευξη της είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Με έχει τρομάξει λίγο η τηλεόραση, αυτή η ξαφνική δημοσιότητα. Σου φοράνε ταμπέλες στην TV. Εγώ πήρα την ταμπέλα του λαϊκού-καλού παιδιού.

Όχι ότι δεν μου αρέσει, ίσα ίσα, αλλά όσο περνάει ο καιρός θα ξεχαστεί κι αυτό, θα ’ρθει ένας άλλος να πάρει τη θέση σου και θα ξεφουσκώσεις. Η μαμά μου τις προάλλες μίλησε αυθόρμητα σε μια πρωινή εκπομπή για τον θάνατο του πατέρα μου και αισθάνθηκα πολύ άβολα. Τι χρειάζεται να ξέρει ο κόσμος πού μεγάλωσα εγώ και τι έχω περάσει;

Σε τι αποσκοπεί; Σε έναν διαγωνισμό μαγειρικής μπήκα. Αν ήθελα να πουλήσω το δράμα μου, θα πήγαινα σε άλλη εκπομπή. Δεν θέλω να σκαλίζω το παρελθόν, δεν ωφελεί. Το δίλημμά μου, τώρα, είναι αν θέλω να συνεχίσω να είμαι μπροστά από τα φώτα ή αν θέλω να χωθώ σε μια κουζίνα και να μη με αναγνωρίζει κανείς».

Η Μαργαρίτα πριν από λίγο καιρό είχα αποκαλύψει πως καθώς πήρε κιλά μέσα στο παιχνίδι, θέλει να κάνει διατροφή και έτσι συμβουλεύτηκε έναν διαιτολόγο. Τα αποτελέσματα, έχουν ήδη αρχίσει να φαίνονται!

Η ανάρτηση που δείχνει την αλλαγή στην εμφάνιση της Μαργαρίτας Νικολαΐδη

Μαργαρίτα Νικολαΐδη κιλά

Έτσι θα χρησιμοποιήσει το έπαθλό των 60.000 ευρώ του MasterChef 5 η Μαργαρίτα

Η Μαργαρίτα Νικολαϊδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Φωλιά των Κου Κου, όπου μίλησε για την εμπειρία της στο MasterChef 5, για την οικογένεια της, αλλά και για το σύντροφό της με τον οποίο πρόκειται να παντρευτούν, καθώς σύντομα θα της κάνει την πρόταση.

Ωστόσο, η σεφ αποκάλυψε και τι θα κάνει με το έπαθλο των 60.000 ευρώ που θα δει στον τραπεζικό της λογαριασμό μετά την νίκη της στον διαγωνισμό μαγειρικής.

«Δήλωσα πως θέλω να κάνουμε ένα ζαχαροπλαστείο. Δεν το είπα αυθόρμητα. Ενώ έγινα μαγείρισσα είχα πάντα αυτό το θέμα με τα γλυκά. Αυτό στο πολύ μέλλον. Τώρα τα σχέδια τα τωρινά είναι να δουλέψω με έναν καλό σεφ. Να μάθω. Έχω να μάθω πάρα πολλά. Δεν είμαι έτοιμη να ανοίξω μαγαζί.

Το έχουν καταλάβει όλοι, το καταλαβαίνω και εγώ πιο πολύ. Το σημαντικότερο για μένα τώρα είναι να δουλέψω δίπλα σε έναν σεφ και να πάρω εμπειρίες. Μακάρι να μας επιτρέψουν να φύγουμε και στο εξωτερικό και να δούμε κάποια πράγματα. Αυτό που μου έλεγε ο Τζιοβάνι είναι πως μου λείπει το να ταξιδέψω και να δω κάτι διαφορετικό. Και όντως εγώ το ένιωσα και στο παιχνίδι ότι μου λείπει η εμπειρία» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαργαρίτα.